Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Για δέκατη χρονιά η δράση «Όλοι Μαζί, Σκιάθος Καθαρή»

Εθελοντισμός για το Περιβάλλον

Για δέκατη συνεχή χρονιά, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος» και το συντονισμό του Δήμου, πραγματοποιήθηκε το περιβαλλοντικό  πρόγραμμα  "ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ ΣΚΙΑΘΟΣ ΚΑΘΑΡΗ" που για φέτος ορίστηκε 28 Μαρτίου - 6 Απριλίου με τη συμμετοχή Συλλόγων, Φορέων και εθελοντών. Στο διάστημα της δράσης πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός 15παραλιών και περιοχών.

Έτσι με  επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού: στις  παραλίες, Αλυγαριές, Κρυφή Άμμος, Μαντράκι, Ελιάς, Άγγιστρος, Λεχούνι, Ασέληνος, Μέγας Γυαλός, Αγ. Ελένη, Κουκουναριές, όπως και στην περιοχή  Δημοτικό πάρκο, στον παραλιακό δρόμο από την ανατολική παραλία μέχρι τον Άϊ Γιώργη, στο ρέμα Λεχούνι, στο ρέμα στην Παναγία του Καρδάση και στο νότιο άκρο της Πούντας.

Σε όλη τη διάρκεια της δράσης συμμετείχαν περισσότεροι από εκατό εθελοντές και απομακρύνθηκαν περίπου 9 τόννοι απορριμμάτων.

Οι Σύλλογοι/Φορείς, που συμμετείχαν στη δράση ήταν:


ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ / Τ.Τ. ΣΚΙΑΘΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ - ΒΑΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΚΙΑΘΟΥ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ και ΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΚΙΑΘΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΤΕΚΤΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘Η ΣΚΙΑΘΟΣ’

---------------------
• Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους τους Εθελοντές για τη συμμετοχή τους, ειδικότερα την ομάδα των Άγγλων εθελοντών, οι οποίοι υποστήριξαν συστηματικά τη δράση, τον κ. Χούμα Λάμπρο, που για ακόμα μία φορά διέθεσε το καΐκι του, για τον καθαρισμό των παραλιών, τον κ. Θωμά Κουκουλάκη και την κα Κυριακή Κανταράκια για τη σημαντική υποστήριξή τους.

Ακόμα ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ηλία Αντωνίτσα που για ακόμα μια φορά συμμετείχε ενεργά στους καθαρισμούς, διαθέτοντας ειδικό όχημα μεταφοράς των απορριμμάτων και τον κ. Γιάννη Σταυρογιαννόπουλο, για την προσφορά εργατικού δυναμικού.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Κωστή Γιαννίτση, για την αποτελεσματική συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.