Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Σημαντική διάκριση για το "Χαγιάτι" στην Παλιά Αλόννησο

Μια σημαντική διάκριση πέτυχε το γνωστό μας "Χαγιάτι", στο Παλιό Χωριό Αλοννήσου, που διευθύνουν με επιτυχία η Μένη Βασιλείου και η Αγγελική Παπαβασιλείου, αφού βραβεύτηκε από τον έγκυρο οργανισμό Cosmopolis Finezza, ο οποίος με μια καταξιωμένη ομάδα δημοσιογράφων και γευσιγνωστών αξιολογεί και βραβεύει τις καλύτερες επιχειρήσεις εστίασης που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τις καλές κριτικές των πελατών.
Το βραβείο παρέλαβε η Μένη Βασιλείου, η οποία είπε γι΄αυτή τη βράβευση στην εφημερίδα "Βόρειες Σποράδες":

«Μετά από 15 χρόνια  ευσυνείδητης εργασίας στο πρώτο κατάστημά μας γλυκοπωλείο "χαγιάτι" 1 και μετά από 10 χρόνια ανάλογης εργασίας και στο δεύτερο κατάστημα πιάνο-μπαρ "χαγιάτι" 2 εξακολουθούμε ν' αναζητάμε την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων για τα εδέσματα,  αλλά και για τα ποτά που προσφέρονται στα καταστήματά μας, προσέχουμε το σέρβις, την παροχή υπηρεσίας προς τους πελάτες μας και φυσικά οι μουσικές μας επιλογές εναρμονίζονται με τον περιβάλλοντα χώρο και την εξαίσια θέα των καταστημάτων μας.

Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι όλα τα παραπάνω θα  προσεχθούν ακόμη περισσότερο μετά από το βάρος αυτής της βράβευσης.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.