Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Τάκης Μόσχος / "Θητεία" στη Σκόπελο

Στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση του "Έθνους" και στη στήλη "Το ΠΡΟΣΩΠΟ" φιλοξενείται σήμερα ο Τάκης Μόσχος και η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Σκοπέλου. Ο Τακής παραχώρησε μίνι συνέντευξη στην Μαρία Ριτζαλέου μιλώντας, μεταξύ άλλων και για την παράσταση που θα ανέβει το Σαββατοκυριακοδεύτερο στον "Ορφέα".

«Θητεία» στη Σκόπελο

Σήμερα ο Τάκης Μόσχος μετρά 15 χρόνια στο νησί των Σποράδων και είναι πλέον σκηνοθέτης της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας ΕΘΟΣ (Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Σκοπέλου ή... συνήθεια), στην οποία είναι επίσης ο σκηνογράφος, ενδυματολόγος, επιμελητής μουσικής, βαφέας και συντηρητής του παλιού κινηματογράφου ΟΡΦΕΑΣ, όπου δίνονται οι παραστάσεις.

Μέχρι στιγμής έχουν παρουσιάσει 5 έργα, για φέτος ο Τάκης Μόσχος και τα... κορίτσια του κάνουν πρεμιέρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με το «Χαμάμ Γυναικών» της Νελ Νταν και μετά θα περιοδεύσουν στα γύρω νησιά «σαν μπουλούκι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ή στην τελευταία σελίδα της έντυπης έκδοσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.