Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Συνάντηση της αντιπεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδρίνη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας

Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη επισκέφτηκε στις 7 Μαΐου 2015 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) προκειμένου να υπάρξει προσέγγιση των προβλημάτων των κλάδων που εκπροσωπεί η Ομοσπονδία, καθώς και σχεδιασμός πρωτοβουλιών που θα ενισχύσουν το προφίλ ανάπτυξης και τη δυναμική τους.
Στα πλαίσια αυτά η κα Κολυνδρίνη συναντήθηκε με τους κκ.: Πλαστάρα Τρύφωνα (Πρόεδρο), Λαλίτσα Ευάγγελο (Β΄ Αντιπρόεδρο), Πιλάτο Αχιλλέα (Ταμία), Γρηγορίου Ιωάννη (Έφορο Καινοτομίας-Προγραμμάτων), Γκάλιο Γεώργιο (Έφορο) και Χατζηπαρασίδη Ιωάννη (Πρόεδρο Ελεγκτικής Επιτροπής).

Η συζήτηση ήταν γόνιμη επί πολλών ζητημάτων που αφορούν τον επαγγελματοβιοτεχνικό κι εμπορικό κλάδο του νομού μας, με τα προβλήματα να καταγράφονται εξίσου πολλά και σημαντικά, ως απότοκα κυρίως της οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε.

Μεταξύ άλλων συμφωνήθηκε η υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Μαγνησίας στο «κίνημα» που προωθεί η ΟΕΒΕΜ για την στήριξη των ελληνικών προϊόντων με συνδιοργάνωση σχετικής ενημερωτικής ημερίδας, ενώ σχετικά με το πλήγμα που δέχονται οι επαγγελματίες από την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ με το προσωρινό «μπλόκο» που επιβάλλεται σε ομπρέλες, ξαπλώστρες, καντίνες, κ.λπ. στις παραλίες, η κα Κολυνδρίνη, τασσόμενη στο πλευρό των επαγγελματιών, δήλωσε ότι «πρέπει να υπάρξει επαναπροσέγγιση του ζητήματος από τους ιθύνοντες, ιδίως σε περιοχές όπως η Μαγνησία, όπου, με τη γεωμορφία των δαντελωτών και μικρών ακτών που την χαρακτηρίζουν, τούτη η δικαστική απόφαση ισοδυναμεί με κλείσιμο των μαγαζιών και περαιτέρω αύξηση της ανεργίας στον κλάδο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.