Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Στη Σκιάθο o Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας

Eπισκέψη στη Σκιάθο πραγματοποίησε o Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Τάσος Μαυρόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο ΠΣ Βασίλειο Παπαγεωργίου, στο πλαίσιο των επισκέψεων σε Πυροσβεστικά Τμήματα της Θεσσαλίας, στη διάρκεια της οποίας συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και των τοπικών αρχών.

Κατά την παραμονή του στο νησί ο κ. Μαυρόπουλος είχε την ευκαιρία να...
συναντηθεί και να συζητήσει για τρέχοντα θέματα και κυρίως για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος με τον με τον Αντιδήμαρχο Σκιάθου Γιαννίτση Κων, τον διοικητή του πυροσβεστικού κλιμακίου Σκιάθου, τον Διοικητή της Αστυνομίας, του Λιμενικού, τον Αερολιμενάρχη, τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας και εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Γενικός Γραμματέας έμεινε έκπληκτος απο την φυσική ομορφιά του δάσους και του υδροβιότοπου των κουκουναριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.