Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Το Skopelos diving center και το Skopelos cycling καθαρίζουν την παραλία Γλυστέρι

Με αφορμή την ετήσια δράση ενάντια στα μπάζα-φερτά υλικά (debris) των θαλασσών, σε όλο τον κόσμο το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου 2015, του διεθνούς Οργανισμού-ιδρύματος PROJECT AWARE, που αναπτύσσει δράσεις και παρακινεί του αυτοδύτες, στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και του βυθού των θαλασσών μέλη του Skopelos diving center και του Skopelos cycling καθάρισαν από κοινού την παραλία Γλυστέρι Σκοπέλου.

Το Skopelos diving center με 5 αυτοδύτες, προέβη στον υποβρύχιο καθαρισμό της παραλίας, με συλλογή περιορισμένης ποσότητας σκουπιδιών και στη συνέχεια μαζί με το Skopelos cycling καθαρίστηκε η παραλία, η οποία είχε και έχει πάρα πολύ σκουπίδι λόγω των βοριάδων.

Όπως είναι γνωστό το Skopelos diving center κάθε χρόνο κατά την έναρξης της τουριστικής περιόδου αλλά και στο τέλος της προβαίνει σε καθαρισμούς παραλιών και βυθών της θάλασσας. Μετά από...
τον περσινό καθαρισμό της παραλίας Τραχήλι στο τέλος της τουριστικής περιόδου, φέτος ξεκίνησαν με το Γλυστέρι και θα ακολουθήσει το λιμάνι της Σκοπέλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.