Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Η άσβεστη φλόγα του Εθελοντισμού στην Αλόννησο

Τους Εθελοντές της Αλοννήσου ευχαριστούν, και δημόσια, οι αντιδήμαρχοι του νησιού Αργυρίου Άγγελος και Καλογιάννης Κωνσταντίνος, οι οποίοι ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμα για για εθελοντική εργασία και προσφορά. Η επιστολή των δύο αντιδημάρχων έχει ως εξής:
«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τους ανθρώπους της Αλοννήσου. Ιδιώτες και επαγγελματίες.
Ντόπιους και μη.
Μικρούς και μεγάλους

Είναι σημείο υπερηφάνειας για μας που σε κάθε κάλεσμα μας για εθελοντική εργασία και πρόσφορα η ανταπόκριση ξεπερνά πάντα τις προσδοκίες μας. 

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε την καμπάνια Lets Do It και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με δυο μεγάλες διοργανώσεις σε δυο ημέρες. Την ιατρική αποστολή του Μακεδονικού Ομίλου Φουσκωτών (ΜΟΦΣ) και το Alonissos Challenge. Δυο μεγάλες διοργανώσεις, που χωρίς τους εθελοντές μας δεν θα γίνονταν πότε. 

Η πολυεπίπεδη ανιδιοτελής προσφορά των κατοίκων και των ανθρώπων που αγαπούν την Αλόννησο, είναι συγκινητική και άκρως απαραίτητη στις...
ημέρες μας. Σε μέρες οικονομικής ανέχειας και αβεβαιότητας, το εθελοντικό πνεύμα όλων, γεφυρώνει χάσματα και αποδίδει καρπούς.

Θα θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία για τους επαγγελματίες της Αλοννήσου στο χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας, που αγκαλιάζουν κάθε μας προσπάθεια και συνδράμουν τα μέγιστα για την αψεγάδιαστη διοργάνωση κάθε μας εκδήλωσης. 

Επίσης ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει η κοινότητα των ξένων κατοίκων, που διαμένουν μόνιμα στην Αλοννησο, γιατί πάντα πρωτοστατούν σε κάθε εθελοντική προσπάθεια. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. 

Δεν θα κάνουμε ονομαστική αναφορά στους εθελοντές μας, γιατί είναι πραγματικά πολυάριθμοι και η πρόσφορα τους τεράστια και δεν θα θέλαμε να λησμονήσουμε κανέναν.

Με εκτιμηση, 

ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών
Αργυρίου Άγγελος

και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Καλογιάννης Κωνσταντίνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.