Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Σκόπελος / Πυρκαγιά αντιμετωπίζεται εγκαίρως και αποτελεσματικά από τους άνδρες της Πυροσβεστικής

Η έγκαιρη ειδοποίηση από περαστικούς, οι οποίοι αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά από την μυρωδιά της και η αποτελεσματική αντιμετώπιση της από τους άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου, που βρέθηκε στο σημείο με όλη την δύναμη του και τον προϊστάμενο αυτού πυραγό Ευάγ. Καραμηντζά είχε ως αποτέλεσμα μια «δύσκολη», λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο νησί, φωτιά να τεθεί γρήγορα υπό έλεγχο και το πράσινο νησί να γλυτώσει από τα χειρότερα...

Η πυρκαγιά ξεκίνησε, όπως έχει γίνει πολλές φορές στο πυκνό δάσος της Σκοπέλου, από πτώση κεραυνού σε πεύκο στην περιοχή Ψαλίδο, κοντά στο μαντρί του Διαμαντή Παχή και αν δεν αντιμετωπιζόταν έγκαιρα μπορεί να έπαιρνε διαστάσεις...

Στον τόπο της πυρκαγιάς βρέθηκαν, όπως είναι φυσικό, ο Δήμαρχος Χρήστος Βασιλούδης και η αντιδήμαρχος Μάχη Κλωνάρη, για να προσφέρουν από πλευράς Δήμου ό,τι ήταν αναγκαίο.

Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, ενώ στο σημείο παραμένει και θα παραμείνει όλη τη νύχτα, ισχυρή δύναμη του Π.Κ. Σκοπέλου για κάθε ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.