Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Κλείνει και το Πολεοδομικό Γραφείο Σκοπέλου

• Έμμεση κατάργηση: ή το πληρώνετε ή το κλείνουμε!

• 84.000€ ετησίως η επιβάρυνση στους Σκοπελίτες
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ”:
«'Αλλη μια ομόφωνη απόφαση για διαμαρτυρία; Πάλι έγγραφα και παραστάσεις σε αρμοδίους; Μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος;»
Αφού πρώτα φόρτωσαν στο Δήμο τα λειτουργικά έξοδα του Πολεοδομικού Γραφείου Σκοπέλου, τώρα προχωρούν στην πλήρη κατάργησή του. Σύμφωνα με έγγραφο της Περιφέρειας προς τον Δήμο από 1-1-2016 σταματάει η μισθοδοσία των υπαλλήλων του τοπικού γραφείου, το οποίο ως γνωστόν εξυπηρετούσε και την Αλόννησο και καλείται ο Δήμος «για τις δικές του ενέργειες»..!

Τί σημαίνει «δικές του ενέργειες»; Να αναλάβει τα λειτουργικά έξοδα και την μισθοδοσία, μια επιβάρυνση δηλαδή πάνω από 84.000€ (!) την στιγμή που οι Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι (Κ.Α.Π.) των Δήμων κάθε χρόνο μειώνονται! Μάλιστα “για ενημέρωση” έστειλαν στο γραφείο του Δημάρχου και την μισθοδοσία των υπαλλήλων του Σεπτεμβρίου, έτσι για να έχει μια ιδέα.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το θέμα έβαλε προς συζήτηση, προ ημερησίας, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μανώλης Ραμαντάνης, ο οποίος είπε ότι «κάθε φορά χρυσώνεται το χάπι για να γίνεται αποδεκτό... Αφού μας το φόρτωσαν, όπως και τόσες άλλες υπηρεσίες, τώρα θέλουν να μας δημιουργήσουν την εντύπωση ότι είναι ένα βάρος για το οποίο θα πούμε “γιατί να το πληρώνουμε; Ας το καταργήσουμε…” Αυτή η λογική δεν πρέπει να μας βρει σύμφωνους…

Πρέπει σύσσωμα και ομόφωνα να αντιδράσουμε και να πούμε όχι στην κατάργηση της Πολεοδομίας, αλλά και να διεκδικήσουμε την πλήρη επαναλειτουργία των ήδη καταργημένων…»

Το δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να καταδικάσει την πρόθεση κατάργησης του Πολεοδομικού Γραφείου και να αντιδράσει δυναμικά με όποιο μέσο και τρόπο αποφασιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.