Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Σκόπελος / Δυναμική κατάληψη του Δημαρχείου από εργαζόμενους στο Δήμο

Αγωνιζόμαστε ΤΩΡΑ και ΟΛΟΙ μαζί!
Σε συμβολική, αλλά δυναμική κατάληψη του Δημαρχείου Σκοπέλου προχώρησαν, σήμερα από τις 12 μ. έως της 3 μ.μ., οι υπάλληλοι του Δήμου, υλοποιώντας απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Οι εργαζόμενοι στους δήμους αντιδρούν στην κατάργηση του καθεστώτος βαρέων και ανθυγιεινών των υπαλλήλων στην καθαριότητα, σε ρυθμίσεις του νέου ασφαλιστικού, καθώς και στο νέο μισθολόγιο και το σύστημα αξιολόγησης που ετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

«Έχουμε τη δύναμη να τους χαλάσουμε τα σχέδια. Αν συνειδητοποιηθεί το μέγεθος της δύναμής μας και η κατεύθυνση που πρέπει να τη στρέψουμε, μπορούν να ανοίξουν ελπιδοφόρες προοπτικές για τα συμφέροντά μας», τόνισε ο Γιώργος Γούλας μιλώντας στην είσοδο του Δημαρχείου στους συναδέλφους του για να προσθέσει: «Μας λένε πως υπάρχει λαϊκή συναίνεση στα νέα βάρβαρα μέτρα, αξιοποιώντας το...
πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτό πρέπει άμεσα, να απορριφθεί. Δεν υπάρχει η συγκατάθεση του εργαζόμενου λαού στην ισοπέδωση της ζωής του».
Με το απεργιακό κάλεσμα του ΠΑΜΕ
στα χέρια...
Παράλληλα η σημερινή ημέρα ήταν μια ευκαιρία για την οργάνωση και την προετοιμασία της απεργίας στις 12 Νοέμβρη, με το έντυπο απεργιακό κάλεσμα του ΠΑΜΕ να μοιράζεται σε γραφεία και τόπους δουλειάς με ταυτόχρονη ενημέρωση από τον Γιώργο Γούλα για τα κλαδικά ζητήματα που είναι ανοιχτά, όπως η κατάργηση των ΒΑΕ, τα εργατικά ατυχήματα, τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις, τις μειώσεις μισθών, τις ιδιωτικοποιήσεις τομέων της Τοπικής Διοίκησης, καθώς και για τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στα 5μηνα.

Κλείνοντας την ομιλία του το μέλος του Σωματείου ΟΤΑ Μαγνησίας και μέλος του ΠΑΜΕ Γιώργος Γούλας κάλεσε τους παρευρισκόμενους να αξιοποιήσουν κάθε δυνατότητα και ευκαιρία για τη μαζική προπαγάνδιση της απεργίας στις 12 του Νοέμβρη και της συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ το πρωί εκείνης της ημέρας στην παραλία Σκοπέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.