Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Σκόπελος / Καλά Χριστούγεννα, για το Πάσχα βλέπουμε...

Συνηθισμένη εικόνα αποτελεί πλέον το μισοβυθισμένο αυτοκίνητο στην παραλία Σκοπέλου, το οποίο μαζί με άλλα δέκα περίπου και ακόμα περισσότερα μηχανάκια περιμένει καρτερικά δύο μήνες το γαλάζιο και το πράσινο ταμείο και μαζί με αυτά τα συναρμόδια υπουργεία Περιβάλλοντος και Ναυτιλίας για να χρηματοδοτήσουν την επιχείρηση ανέλκυσης τους...

Εν τω μεταξύ η ρύπανση της θάλασσας συνεχίζεται -τοξική βόμβα έχει χαρακτηριστεί από κάποιους-, η εικόνα της καταστροφής δεν μας κάνει πλέον εντύπωση και το χειρότερο κανείς -εκτός από μεμονωμένες φωνές- δεν διαμαρτύρεται, όχι μόνο γι' αυτή την κατάσταση, αλλά για την πλήρη εγκατάλειψη της Σκοπέλου... Αντιθέτως ορισμένοι κάνουν και δηλώσεις για «Δίαυλο(!) πληγέντων και υπουργείου»!

Καλά Χριστούγεννα!

Για το Πάσχα βλέπουμε και τα ξαναλέμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.