Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Σκοπέλου στον προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, αποτυπώνοντας τα αισθήματα όλων των κατοίκων του νησιού εξέφρασε για άλλη μια φορά τα συγχάρητήριά του και τις ευχαριστίες του με επιστολή προς στον προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου Βαγγέλη Καραμήντζα.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Αγαπητέ Βαγγέλη,


Βαγγέλης Καραμήντζας
Προϊστάμενος Π.Κ. Σκοπέλου
Επίτρεψέ μου, σε παρακαλώ, τον προσωπικό και συγκινησιακά φορτισμένο τόνο της παρούσης επιστολής. Πιστεύω ότι η τήρηση τού πρωτοκόλλου θα αλλοίωνε αυτά που νιώθω και θέλω από καρδιάς να εκφράσω.


Δύο μήνες σχεδόν από την ημέρα της καταστροφικής πλημμύρας, αναστοχαζόμενος τις κρισιμότατες πρώτες στιγμές που σφραγίσατε με τη δράση σας εσύ και το προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου, καθώς και την καθημερινή παρουσία σας και συμβολή στην επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων, θεωρώ ότι η σκοπελίτικη κοινωνία δεν έχει προλάβει να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της   ευγνωμοσύνης που σας οφείλει.  Δεν αφορά απλώς την εκτέλεση του τυπικού υπηρεσιακού καθήκοντος, αλλά τα αισθήματα αυτοθυσίας, αυταπάρνησης και...
υπέρβασης των ανθρώπινων ορίων αντοχής, τον άριστο επαγγελματισμό, τη μεθοδικότητα που πανθομολογουμένως επέδειξε κάθε στέλεχος της Υπηρεσίας σου, ατομικά και συλλογικά.


Οι αρετές που διακρίνουν τους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, τα υψηλά ιδανικά αλληλεγγύης και προσφοράς, ο ανώτατος βαθμός ετοιμότητας στον οποίο βρίσκονται, αντικειμενικώς αντανακλούν  τα προτερήματά σου ως ανθρώπου και  τις απαράμιλλες διοικητικές σου ικανότητες ως ηγήτορος, που, βεβαίως, έχω διαπιστώσει σε πάμπολλες περιπτώσεις.


Ως Δήμαρχος, αποτυπώνοντας τα αισθήματα όλων των κατοίκων του νησιού μας, σε παρακαλώ να δεχθείς και να μεταφέρεις στους πυροσβέστες μας τις  πιο θερμές ευχαριστίες μας και τα συγχαρητήριά μας που σταθήκατε αρωγοί, αναπτερώνοντας το ηθικό των πολιτών και το δικό μας, στη δοκιμασία που μας έτυχε να αντιμετωπίσουμε.

Με εκτίμηση,
O Δήμαρχος Σκοπέλου
Χρήστος Βασιλούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.