Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Πεπαρήθειο Δημοτικό Σχολείο Σκοπέλου / Ειρήνη για τα παιδιά όλου του Κόσμου (βιντεο)


Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου με αφορμή την αποστολή βοήθειας στους πρόσφυγες, συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί έξω από το Δημαρχείο Σκοπέλου για να δείξουν ότι δεν τους αφήνουν αδιάφορους αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη μας και σκορπούν βία, φόβο, θλίψη και θάνατο.

Κάνοντας πορεία στην παραλία Σκοπέλου βροντοφώναξαν για το...
δικαίωμα των παιδιών όλου του κόσμου στη χαρά, στην υγεία, στη μάθηση, στο παιχνίδι, στη ζωή.

Με τη συμβολική τους παρουσία έξω από το Δημαρχείο Σκοπέλου απαίτησαν απ’ αυτούς που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες των λαών όλου του κόσμου να σταματήσουν να σκορπούν φόβο και θάνατο. Να χαρίσουν Ειρήνη στα παιδιά όλης της Γης.

Στο τέλος, όλοι μαζί είπαν μια προσευχή για τα όλου του κόσμου παιδιά που κινδυνεύουν, αλλά και όσα άδικα χάθηκαν, παρακαλώντας συνάμα να σταματήσει ο πόλεμος.
Παίρνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης έδωσε συγχαρητήρια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και διαβεβαίωσε τα παιδιά ότι ο Δήμος ενώνει την φωνή του με τις δικές τους για να σταματήσει ο πόλεμος, ευχόμενος όλοι οι πρόσφυγες να γυρίσουν μια μέρα υγιείς στις εστίες τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.