Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Σκουπιδότοπος το "Σπίτι του Νιρβάνα"

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Οι πολλές μύγες και η έντονη, από τον δυνατό ήλιο, μυρωδιά από τα ψαροκέφαλα, που είχαν διασκορπίσει οι γάτες, δεν επέτρεπαν να πλησιάσεις πιο κοντά από τα 30 μέτρα. Βρισκόμαστε στην πλατεία, μετά από ένα περίπατο ρουτίνας, όπου υπάρχει ο Ιερός Ναός των Τριών Ιεραρχών και η οικία Αποστολίδη, το σπίτι του Νιρβάνα, όπως αναφέρεται σε τουριστικούς οδηγούς.

Σε αυτή την πλατεία καυχιόμαστε ότι σύχναζε ο Παπαδιαμάντης και ο Παύλος Νιρβάνας, αλλά ο σημερινός επισκέπτης έχει να αντικρίσει αυτή την εικόνα, που δυστυχώς δεν είναι σημερινή, αλλά κρατάει χρόνια… (κλικ)

«Οι Αλβανοί τα κάνουν…», μου είπε περαστική κυρία, όταν με είδε να φωτογραφίζω την ασχήμια… Δεν την πίστεψα, ούτε φυσικά εκείνη πίστευε αυτά που έλεγε…

1 σχόλιο:

  1. Γεια σου Γιωργο. Αν σου φαινεται απιστευτο αυτο που ειπε η περαστικη κυρια ειναι αληθεια. Δεν εχουν συναισθηση και δεν τους νοιαζει τους αλβανους ποιος ειναι ο Νιρβανας και εαν συχναζε ο Παπαδιαμαντης εκει. Ειμαι οδηγος στο αποριματοφορο του δημου και ειμαι στο σημειο αυτο και σε αλλα πολλα που γινεται αυτο δυστυχως. Αν ειναι δυνατον να περνας 100 φορες την ημερα και παλι αυτο θα γινεται. Δεν λεω οτι τα κανουν ολα οι αλβανοι προς θεου. Χαλαλισα ολο το καλοκαιρι και περνουσα πρωι απογευμα μεσα στο χωριο το ιδιο χαλι καθε φορα 'ειναι η δουλεια σου μου ελεγαν' αυτην την νοοτροπια εχουν ολοι στην Σκοπελο. Μεχρι και της 28 αυγουστου τα ειχαμε μετριασει αυτα τα αισχη. Δεν μπορουμε να ειμαστε πρωι απογευμα συνεχεια. Αν ακολουθησεις μερικες μερες το αυτοκινητο να δεις τι τραβαμε θα καταλαβεις. Εδω αν δεις την παραλια που ειναι η βιτρινα και καλα του νησιου που θα κανει βολτα ο επισκεπτης το βραδυ ειναι ενα μαυρο χαλι αλλα εκει φταιει ο επαγγελματιας που βγαζει τα σκουπιδια του στο απεναντι πεζοδρομιο οτι ωρα θελει. Αυτος ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και θελει να οικονομησει. Δυστυχως της αρπαχτης ειναι ολοι εδω και καλα επαγγελματιες. Μην απορειται λοιπον για το χαλι αυτο. Αν δει καποιος καποιον να πεταει σκουπιδια την ωρα που δεν πρεπει να μιλησει να παρει τηλεφωνο στον δημο να το πει. Αλλα κανεις ολοι μονο παραπονα. Μονο ετσι μπορει να μπει μια ταξη να μιλησει ο πολιτης. Δεν ειμαστε παντου να βλεπουμε. Ειναι μεγαλο θεμα και θελει κουβεντα μεγαλη ολο αυτο το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.