Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Σκόπελος / Κάλεσμα στη σημερινή γενική απεργία

Το Σωματείο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Σκοπέλου, ο Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Σκοπέλου, με ομόφωνες αποφάσεις των Δ.Σ. συμμετέχουν στη Γενική Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου και με σχετικές ανακοινώσεις καλούν τα μέλη τους να πάρουν δυναμικά μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, που θα γίνει την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, στις 10.30 π.μ., στην παραλία Σκοπέλου.
Το Σωματείο Οικοδόμων καλεί “όλους τους οικοδόμους με τη μαζική τους συμμετοχή να διαδηλώσουν την απαίτησή τους να πάρει πίσω η κυβέρνηση το ΝΟΜΟ-ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ για το Ασφαλιστικό”, ο Σύλλογος Γυναικών Σκοπέλου απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση σε “κάθε εργαζόμενη, άνεργη, νέα στη συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ. στις 10.30 το πρωί, για να απαιτήσουμε μαζί με την εργατική τάξη, τη φτωχομεσαία αγροτιά, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία να πάρουν πίσω το νομοσχέδιο- έκτρωμα, που μετατρέπει τις συντάξεις σε επίδομα πτωχοκομείου”.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Σκοπέλου χαιρετίζει τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των αγροτών και καταδικάζει την επίθεση που...
δέχεται η φτωχομεσαια αγροτιά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που με την αντιλαϊκή της πολιτική την ξεκληρίζει κυριολεκτικά.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση - κάλεσμα του Αγροτικού Συνεταιρισμού για την απεργία “Η  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζοντας την πολιτική των προηγουμένων κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το ασφαλιστικό  και τη φορολογική αφαίμαξη που επιβάλλουν, μας δίνουν τη χαριστική βολή. Παλεύουμε για την ανατροπή αυτής της πολιτικής σε συμμαχία με τους εργαζόμενους και τους μικροεπαγγελματίες, τους άνεργους και τους νέους”.

Τέλος απεργιακή ανακοίνωση εξέδωσε και η Γραμματεία ΠΑΜΕ Μαγνησίας, η οποία καλεί σε απεργιακό ξεσηκωμό παντού! Σε κάθε εργασιακό χώρο, σε κάθε κλάδο! Στους χώρους νεολαίας, στις πόλεις, στις γειτονιές με στόχο ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση «Η ελπίδα βρίσκεται μόνο στον αγώνα ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ. Η ελπίδα βρίσκεται στο δρόμο της ρήξης, της ανατροπής της πολιτικής και οικονομικής κυριαρχίας των μονοπωλιακών ομίλων, στα οποία θυσιάζεται το παρόν και το μέλλον μας, οι ζωές μας, στο δρόμο της ικανοποίησης των λαϊκών αναγκών.

Για να κερδίσουν οι εργαζόμενοι, θα πρέπει να χάσουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι!

Εργατιά μπροστά τώρα μια γροθιά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά! 

ΟΛΟΙ  στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 4 Φλεβάρη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.