Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών στις Βόρειες Σποράδες

Έχει ξεκινήσει το Πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών για τις Βόρειες Σποράδες με δειγματοληψίες για τον εντοπισμό εστιών, αλλά και ψεκαστικές εφαρμογές προνυμφοκτονίας.
Το Πρόγραμμα εφαρμόστηκε στο Δήμο Σκιάθου (φρεάτια ομβρίων, Ξάνεμος, Βρωμόλιμος, Έλος Αγ.Παρασκευής, Κουκουναριές), Δήμο Σκοπέλου (Βιολογικός Καθαρισμός, Αγ. Ρηγίνος, Αλούπι, ΧΥΤΑ, Μηλιές, Σφαγεία, Γλώσσα) και Δήμο Αλοννήσου (Πατητήρι, φρεάτια ομβρίων, Αγ. Γεώργιος, Λιμνοδεξαμενές, Αγ. Δημήτριος, Έλος, ΧΥΤΑ).

«Από την ΠΕ Μαγνησίας-Σποράδων εφαρμόζεται ήδη έγκαιρα και με ενδελεχή προγραμματισμό το Πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών για το 2016, σε συνεργασία με τους Δήμους, προς όφελος της υγείας των κατοίκων και των επισκεπτών μας», δήλωσε σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.