Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Τουρνουά ακαδημιών βόλεϊ στον Βόλο με την συμμετοχή κοριτσιών ηλικίας 10 έως 13 ετών

Πολύ καλή εμφάνιση από
τις μικρές του
Γιάννη Τσακάλη

Ένα υπέροχο τουρνουά βόλεϊ ακαδημιών διεξήχθη σήμερα στον Βόλο με την συμμετοχή κοριτσιών ηλικίας 10 έως 13 ετών, που έδωσαν υποσχέσεις για τη συνέχιση του γυναικείου βόλεϊ στη Μαγνησία τα επόμενα χρόνια.

Το τουρνουά διεξήχθη σε τέσσερα γήπεδα και οι μικρές βολεϊμπολίστριες απέδειξαν στο τερέν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα “φυτώρια” των ομάδων από τον Βαγγέλη Σταθόπουλο στον Βόλο και τον Γιάννη Τσακάλη στη Σκόπελο.

Ο Α.Ο. Σκοπέλου και ο Γιάννης Τσακάλης ευχαριστούν την ομάδα της “Αργούς” και τον εργάτη του βόλεϊ Βαγγέλη Σταθόπουλο, που για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσαν την άριστη συνεργασία των δύο συλλόγων στο βόλεϊ και τους δεσμούς φιλίας που έχουν αναπτύξει.

• Ο Α.Ο. Σκοπέλου ευχαριστεί θερμά την Aegean Flying Dolphins (Ερατώ) για την βοήθειά της στην πραγματοποίηση αυτού του τουρνουά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.