Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Αλόννησος / Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Ιουνίου

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις (τεστ παπ, ψηλάφηση μαστού) σε 90 γυναίκες του νησιού από το εξειδικευμένο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά ΤΖΑΝΕΙΟ σε συνεργασία με το Δήμο Αλοννήσου. Λόγω του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος έχει παραμείνει στο νησί ένα μέλος από την ιατρική ομάδα του νοσοκομείου η κα Μπουζίνη Μαρία η οποία θα συνεχίσει τις εξετάσεις την Τρίτη και Τετάρτη 13, 14 Ιουνίου.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι μέρος της ευρύτερης προσπάθειας του Νοσοκομείου Πειραιά και του Δήμου Αλοννήσου να προστατέψει την υγεία της Γυναίκας και όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Δ.Σ Παναγιώτης Τσουκανάς, «ορισμένες Ελληνίδες δεν έχουν την προληπτική ιατρική φροντίδα που χρειάζονται για να παραμείνουν υγιείς, να αποφευχθεί ή να καθυστερήσει η εμφάνιση μιας νόσου, να ζήσουν καλά και να αποδώσουν στη ζωή τους».

Ο Δήμαρχος Αλοννήσου, ο Πρόεδρος Δ.Σ καθώς κι όλο το Δημοτικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά την ιατρική ομάδα του Τζάνειου νοσοκομείου η οποία αποτελείται από τον κ. Κανελλόπουλο Νικόλαο, κα Μπουζίνη Μαρία, κα Κλεινάκη Μαρία, κα Φριλίγκου Ελένη, κ. Καλτσούλα Σπυρίδων και την κα Νηφάκου Σωτηρία.

Ευχαριστεί επίσης όλους τους συλλόγους του νησιού καθώς και τις επιχειρήσεις που συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο σ αυτή τη προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.