Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Εγκαινιάστηκαν οι "Αόρατες Πόλεις"

Βάσω, Ελένη και Σπύρος
Η μηχανικός - αρχιτέκτονας
και Interior Designer
Ελένη Κοσμά
Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία καλλιτεχνών και φιλότεχνων της Σκοπέλου, πραγματοποιήθηκαν, στις 20 Ιουλίου, τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της Ελένης Κοσμά με τίτλο “Αόρατες Πόλεις”.

Η Ελένη λαμπερή και ιδιαίτερα χαρούμενη, αφού επρόκειτο για την πρώτη ατομική της έκθεση, υποδεχόταν τους επισκέπτες, έχοντας στο πλάι της τους γονείς της Σπύρο και Βάσω Κοσμά, έργα των οποίων έχουμε στο παρελθόν θαυμάσει σε διάφορες εκθέσεις.

Στα εγκαίνια διακρίναμε μεταξύ άλλων τον αρχιτέκτονα – πολεοδόμο– εικαστικό Χρήστο Κονταρούδη, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από τα έργα και συνεχάρη την δημιουργό, τον πρώην Δήμαρχο Σκοπέλου Σταμάτη Περίσση, τον ζωγράφο Διαμαντή Κοσμά, την φιλόλογο Κατερίνα Παπαδοπούλου και πολλούς άλλους.

Όπως εξηγεί η Ελένη Κοσμά «Οι Αόρατες Πόλεις είναι ένας νοητός χάρτης φαντασίας και μνήμης. Είναι ο χάρτης των αναμνήσεων και των επιθυμιών μας. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο φτιάχνει στη ζωή του τις δικές του αόρατες πόλεις γνωστές και άγνωστες, που η καθεμιά αποτελεί για τον ταξιδιώτη έναν ιδανικό προορισμό.

Οι πόλεις αυτές λειτουργούν ως λιμάνια για την ψυχή του ανθρώπου, τις χρειαζόμαστε για να θυμόμαστε, να ερωτευόμαστε, να ονειρευόμαστε και να ζούμε τα όνειρά μας.

Στην γκαλερί Μερκούριος παρουσιάζονται οι δικές μου αόρατες πόλεις ελπίζοντας να κάνουν τους επισκέπτες να ταξιδέψουν και να φτιάξουν τις δικές τους».
Έκπληξη της βραδιάς το μουσικό ζευγάρι Χρήστος Κοσμάς και Έλενα, που πλαισίωσαν την έκθεση την ημέρα των εγκαινίων τραγουδώντας Χατζιδάκη, Λοΐζο κ.ά.

Η έκθεση πραγματοποιείται στην Γκαλερί “Μερκούριος”, θα διαρκέσει μέχρι 30 Ιουλίου και είναι ανοικτή από τις 8.30 κάθε βράδυ.

Η Κοσμά Ελένη ασχολείται με τα αντικείμενα του μηχανικού - αρχιτέκτονα και Interior Designer. Δείγμα της δουλειάς της θα βρείτε στο www.kosma-eleni.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.