Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Ο δήμαρχος Σκοπέλου συγχαίρει τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων 2016

Συγχαρητήρια επιστολή στους Σκοπελίτες μαθητές και μαθήτριες, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στις πανελλήνιες εξετάσεις 2016, στον κάθε ένα και στην κάθε μία προσωπικά, έστειλε ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης.

Η επιστολή του Δημάρχου έχει ως εξής:
«Αγαπητέ/ή νέε/α υποψήφιε/α επιστήμονα 
Σε συγχαίρω θερμά για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και εύχομαι οι σκληρές προσπάθειες που εσύ προσωπικά κατέβαλες, αλλά και η οικογένειά σου, να αποδώσουν καρπούς στον καινούργιο στίβο, όπου καλείσαι να δοκιμαστείς. 
Οι προσδοκίες και οι ελπίδες μας θα σε συνοδεύουν στον επίμοχθο αγώνα σου για την κατάκτηση της γνώσης, ώστε εξελισσόμενος σε ένα καταρτισμένο επιστήμονα να υπηρετείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κοινωνία και την πατρίδα σου. 
Καλές σπουδές
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου
Χρήστος Βασιλούδης»
και εστάλη στους παρακάτω επιτυχόντες:

Γενικό Λύκειο Σκοπέλου
Αναγνώστου Ρηγίνα - Κωνσταντίνα, Αναστασίου Δέσποινα, Γιακείμ Γεώργιος, Γκάσιος Χρήστος, Θεολόγου Αλεξάνδρα,  Κυριάκη Ιωάννα, Λεμονή Ζαφειρία, Μπέλσμα Κορνηλία - Βαλεντίνη, Ουρανίτσα Ιωάννα, Παπαζήσης Κυριάκος, Παπαλεξοπούλου Αλεξάνδρα, Προβιά Ρηγίνα - Φιλίτσα, Προκοπίου Παντελής, Σκλάβος Παναγιώτης, Φραντζέσκος Μαξιμιλιανός.

Λυκειακές τάξεις Γλώσσας
Αργυρίου Ιωάννης, Κρασσας Κων.

Γυμνάσιο Βόλου
Ευλαλία Λιθαδιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.