Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Εκλογές στις 12 Οκτωβρίου στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου

Το απερχόμενο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου ενημερώνει ότι ύστερα από τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2016, προκήρυξε τις εκλογές  που θα πραγματοποιηθούν στις 12 Οκρωβρίου 2016 και ώρα 5.00 μ.μ. - 8 μ.μ. στο κάτω κτίριο του Δημοτικού Σχολείου για την ανάδειξη νέου ΔΣ. 
Κατόπιν τούτου όσοι γονείς – μέλη θέλουν να δηλώσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με την Εφορευτική Επιτροπή που απαρτίζεται από τις:

Μαρία Φλωρούς, τηλ. 6947491799, Πρόεδρο
Ελένη Φιλέντα, τηλ. 6973489074, Γραμματέα
Πόπη Χαραλαμπίδου, τηλ. 2424023172, Μέλος

Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να δηλωθούν εώς τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ώρα 6. μ.μ. και τις αιτήσεις δήλωσης υποψηφιότητας θα πρέπει οι υποψήφιοι να τις προμηθεύονται από το κατάστημα της Μαρίας Φλωρούς.

Όσοι γονείς επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο Βιβλίο Μητρώου Εγγραφής Μελών του Συλλόγου και να έχουν στην κατοχή τους την «Κάρτα Μέλους» ή να εγγραφούν άμεσα.

Μέλη του Συλλόγου μπορούν να γίνουν όλοι οι...
γονείς  που επιθυμούν συμμετέχοντας  με την ψήφο τους στις συνεδριάσεις των Γεν. Συνελεύσεων και τις εκλογές. Όσοι λοιπόν θέλουν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία της 12ης/10/2016 μπορούν να απευθύνονται για την εγγραφή τους  στο απερχόμενο ΔΣ ή κατά την ημέρα των εκλογών.

Σημειωτέον ότι εγγραφές θα γίνονται καθόλη τη διάρκεια του έτους και είναι δωρεάν.

Στη Γενική Συνέλευση επίσης αποφασίστηκε η Τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τις:

Βάσω Παραπονιάρη – Καραγεώργου, Πρόεδρο
Λίνα Λεμονή – Γκίκα, Γραμματέα
Νατάσα Βαλσαμοπούλου – Γεωργοπούλου, Μέλος.

Η επιτροπή έχει ισχύ μέχρι και το τέλος του σχολικού έτους 2017-2018, η οποία θα συνεδριάζει μία φορά το χρόνο, θα ελέγχει την οικονομική κατάσταση του Συλλόγου και θα την παρουσιάζει στην 2η Τακτική Γενική Συνέλευση κάθε αρξάμενου σχολικού έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.