Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Σκόπελος / Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 η έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς

Εκδρομή με ιστιοπλοϊκό σκάφος στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου και Βορείων Σποράδων πραγματοποίησε ομάδα Ναυτοπροσκόπων του 1ου συστήματος Σκοπέλου στις 9-10 και 11 Σεπτεμβρίου, ενώ  το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδρομή της Αγέλης των Λυκόπουλων στο Νέο Κλήμα.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 11 π.μ. θα γίνει η έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς και γι’ αυτό τον λόγο καλούνται τα Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι, οι Ανιχνευτές, τα μέλη του Προσκοπικού Δικτύου, οι Γονείς των παιδιών, η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης, οι Βαθμοφόροι, καθώς και οι φίλοι του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Σκοπέλου για τον καθιερωμένο αγιασμό στο χώρο του Συστήματος, απέναντι από τον Ι. Ν. της Παναγίας Φανερωμένης.

«Παιδιά από τη Δευτέρα τάξη Δημοτικού μέχρι όσο βαστά η καρδιά μας ελάτε να ζήσουμε μια ζωή που συναρπάζει. Με ανοιχτά πανιά και ανοιχτά μυαλά»
αναφέρεται στην πρόσκληση, που απευθύνεται σε όλους.

Το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων ευχαριστεί θερμά:
  • Το κατάστημα ΑΒ του κ. Ζέρβα Ιωάννη.
  • Τα ενοικιαζόμενα καταλύματα Σκλάβος στο Ν. Κλήμα.
  • Τους γονείς των παιδιών και όλους αυτούς που βοήθησαν για να γίνει το όνειρο των παιδιών πραγματικότητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.