Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Υπέροχες γεύσεις χαλβά στο "Αρωμα Καφέ"

Χαλβάς Παπαγιαννόπουλου:
Κανείς και καμιά δεν μπορεί να αντισταθεί...
Πεντανόστιμοι χαλβάδες "Παπαγιαννόπουλου" με ιστορία από το 1919, που μας έχουν κερδίσει με τις υπέροχες γεύσεις τους, με cranberries, αμύγδαλα και σοκολάτα υγείας, με αμύγδαλα περιχυμένος με μαύρη σοκολάτα, αλλά και με λεμόνι, κακάο, φουντούκια και σταφίδες.

Ταχίνι* και ταχίνι ολικής άλεσης, λουκούμια, υποβρύχιο!


Στο κατάστημα του Ρήγα Καράδη μπορείτε να δοκιμάσετε τον καφέ που θέλετε να αγοράσετε, να βρείτε και να πιείτε βότανα για "ψαγμένους", αποξηραμένες σούπερ τροφές, όπως ιπποφαές κλπ, πιπέρια διάφορα, κανέλλα Κεϋλάνης και πολλά άλλα μπαχαρικά.

Ρηγίνος Καράδης / Σκόπελος
Τηλ. 2424024152 και 6976 487 967
Πλατεία Δελήτσικου (απέναντι από την τράπεζα Πειραιώς)



Το *ταχίνι είναι σπουδαίο γιατί:
Το ταχίνι έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα ευεργετικό για τον ανθρώπινο οργανισμό, γιατί περιέχει πλήθος θρεπτικών στοιχείων και βιταμινών. Αναλυτικότερα, το ταχίνι περιλαμβάνει ουσίες με σημαντική αντιοξειδωτική δράση, βιταμίνες Ε, Β1 και Β6, έναν μοναδικό συνδυασμό πρωτεϊνών, πλούσιες σε θειούχα αμινοξέα, λιγνάνες, σεσαμίνη, σεσαμολίνη, τοκοφερόλη και φυσικά μέταλλα, όπως ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο.
Το ταχίνι στην υγεία μας Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες το ταχίνι εξαιτίας της μοναδικής του σύστασης χαρίζει αμέτρητα οφέλη στην υγεία μας.

Συγκεκριμένα: ●   Εξαιτίας του υψηλού ποσοστού ακόρεστων λιπαρών οξέων, καθώς και της ύπαρξης της σησαμίνης, συμβάλλει στη μείωση της χοληστερόλης. ●   Αποτελεί ισχυρή πηγή άμεσης ενέργειας για τον ανθρώπινο οργανισμό, αφού η βιταμίνη Β1 βοηθά το σώμα να μετατρέψει τους υδατάνθρακες σε ενέργεια. ●   Συντελεί στην παραγωγή αντισωμάτων, τα οποία καταπολεμούν τις διάφορες λοιμώξεις. ●   Ενισχύει την καλή λειτουργία του εντέρου και του ήπατος. ●   Έχει πλούσια αντιοξειδωτική δράση με αποτέλεσμα να εμποδίζει τη δημιουργία των ελεύθερων ριζών, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν καρδιοπάθειες και καρκίνο. Συμβουλή Εάν θέλουμε να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό ντρέσινγκ για τις σαλάτες μας, μπορούμε να αναμείξουμε ταχίνι με λίγο χυμό λεμονιού και μέλι.

Βαγγέλης Συρίγος
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Image-Diet Κέντρο Συμβουλευτικής Διατροφής
www.image-diet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.