Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Αθλητικός Όμιλος Σκοπέλου / Αγιασμός και ευχές για καλή αγωνιστική χρονιά

Ο ετήσιος Αγιασμός όλων των τμημάτων (ακαδημίες ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ και αγωνιστικές ομάδες ποδοσφαίρου, βόλεϊ) του Α.Ο. Σκοπέλου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό Γυμναστήριο Σκοπέλου από τον π. Ευάγγελο, παρουσία του Δημάρχου Χρήστου Βασιλούδη, της αντιδημάρχου Μάχης Κλωνάρη, μελών του δημοτικού συμβουλίου, του προέδρου του Ομίλου Δημήτρη Χρυσάνθη και των μελών του Δ.Σ., των προπονητών των αγωνιστικών ομάδων Γιάννη Τσακάλη και Χρήστου Καπελιάνη, αθλητριών και αθλητών και πολλών γονέων αθλητών και αθλητριών και φίλων του Ομίλου.
Μετά τον Αγιασμό ο πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου καλωσόρισε εκ μέρους της διοίκησης παλιούς και νέους αθλητές, ευχήθηκε πάνω απ' όλα υγεία σε όλους και “καλή αγωνιστική χρονιά” και στο τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Σκοπέλου και τον Δήμο γενικότερα για την βοήθεια που προσφέρουν στον Όμιλο, προτρέποντάς τους να συνεχίσουν τη στήριξη στον Όμιλο και αυτή τη χρονιά.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.