Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Αegean Regatta / Μάντης - Καγιαλής διατηρούν το προβάδισμα και στο δεύτερο σκέλος του αγώνα

Το κλασικό αυγουστιάτικο μελτέμι στάθηκε σύμμαχος στα σκάφη που μετέχουν στην Aegean Regatta και άνοιξαν το πρωί της Τρίτης πανιά από την Αστυπάλαια για τη Νίσυρο, για το δεύτερο σκέλος του αγώνα.

Ο άνεμος ήταν βόρειος και βορειοδυτικός και ευνόησε τα πληρώματα για μία γρήγορη κούρσα που την ευχαριστήθηκαν όλοι οι ιστιοπλόοι ενώ τα σκάφη που άνοιξαν από νωρίς μπαλόνι, ήταν αυτά που έφτασαν και πιο γρήγορα στην Αστυπάλαια, μετά από 40 ναυτικά μίλια.

Στην κατηγορία ORCi, πρώτο και πάλι ήταν το σκάφος BLACK JACK-STATUS MARITIME με κυβερνήτη τον Ολυμπιονίκη Παναγώτη Μάντη που αγωνίζεται μαζί με τον επίσης...
Ολυμπιονίκη, Παύλο Καγιαλή, δείχνοντας ότι είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση της νίκης. Μετά τερμάτισε το σκάφος ΤΑΜUMΜ με κυβερνήτη τον Αντώνη Κατιγιαννίδη και τρίτο ήταν το ΑΕLLΑ με κυβερνήτη τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Στην κατηγορία ΙRC πρώτο τερμάτισε το ΑΝΑΤΕΛΟΥΣΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του Γιώργου Αυγερινού, αφήνοντας πίσω του τα δύο τουρκικά σκάφη, το MATRAK II με κυβερνήτη τον Orhan Ozdas και το SHAK SHUKA με κυβερνήτη τον Hasan Utku Çetiner.

Στα σκάφη ΟRC CLUB, την πρώτη θέση πήρε το σκάφος από την Κρήτη SIMERA του Γιώργου Καμπιτάκη, ακολούθησε το DRAGON του Γιάννη Μυτακίδη και στην τρίτη θέση ήταν το ΜOUSMOULO από τη Ρόδο, με κυβερνήτη τον Νίκο Κουμνάκη.

Την Aegean Regatta διοργανώνει για 17η χρονιά η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

aegeanregatta.gr
facebook.com/Aegean.Regatta