Σελίδες

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Ευχαριστήρια επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλοννήσου προς την Hellenic Seaways

Ευχαριστήρια επιστολή, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Παναγιώτης Τσουκανάς, έστειλε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου, στη διεύθυνση της Hellenic Seaways, για την συνεισφορά της εταιρίας στις δράσεις του συλλόγου.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Αξιότιμοι κύριοι,
Θεωρούμε υποχρέωση μας όπως σας ευχαριστήσουμε θερμά για την γενναιόδωρη και υπερπολύτιμη συνεισφορά σας προς τον σύλλογο μας, Πολιτιστικό Σύλλογο Αλοννήσου, αποδεχόμενοι το αίτημα μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και παρέχοντας μας έκπτωση 50% για τις μετακινήσεις χορευτών και συνοδών που έλαβαν μέρος στο Τρίτο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Αλοννήσου στις 8,9 και 10 Ιουλίου. 

Λαμβάνοντας υπόψη και την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε θερμά για την γενναιόδωρη και παραδειγματική συμπαράστασή σας προς το σύλλογο μας -όπου και όταν χρειάστηκε-.
Με τέτοιες ενέργειες αποδεικνύετε έμπρακτα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και τη στήριξη σας σε οποιαδήποτε δραστηριότητά μας που έχει ως απώτερο σκοπό τόσο την διατήρηση των ηθών και των εθίμων μας όσο και την προάσπιση του πολιτισμού μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση, 
Ο Πρόεδρος
Τσουκανάς Κ. Παναγιώτης.