Σελίδες

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Την κάθοδό της στις δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε η παράταξη «ΣΚΙΑΘΟΣ - ΕΡΓΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ»

Λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, ο τέως δήμαρχος Σκιάθου και νυν περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Πλωμαρίτης, ανακοινώνει από προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την κάθοδο της Δημοτικής Παράταξης «ΣΚΙΑΘΟΣ: ΕΡΓΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.
Μεταξύ άλλων διαβάζουμε:

«… η δημοτική παράταξη «ΣΚΙΑΘΟΣ: ΕΡΓΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ» για άλλη μια φορά θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών της Σκιάθου ώστε να μπορέσει να στηρίξει την αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό των παροχών προς τους πολίτες του νησιού μας και των επισκεπτών αυτού.


Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες της Σκιάθου,

είμαστε εδώ παρόντες, με νέα και παλιά στελέχη, με ενέργεια και εμπειρία για να συμβάλουμε στα μέγιστα για ένα καλύτερο αύριο για το νησί μας.
Κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους συμπατριώτες μας που θέλουν να δουλέψουν και να συμβάλουν στην ανάπτυξη του τόπου μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αποδώσουμε τα μέγιστα στους πολίτες που θα υπηρετήσουμε.
 […]
 Τέλος, είμαστε εδώ, παρόντες, για να ακούσουμε και να ενστερνιστούμε τους προβληματισμούς του κάθε πολίτη του νησιού μας και με στήριγμα την αγάπη για το νησί μας να δουλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο…

Εύχομαι έναν καλό, ήρεμο και ανταποδοτικό χειμώνα

Με εκτίμηση
Νίκος Πλωμαρίτης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.