Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

“Let’s do it” στην Αλόννησο για 6η φορά!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός των ακτών της Αλοννήσου, στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου στην πανελλήνια περιβαλλοντική δράση “Let’s do it Greece 2017”, που διοργανώθηκε φέτος για έκτη συνεχόμενη χρονιά και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου ταυτόχρονα στην Ελλάδα και την Κύπρο. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εθελοντική, περιβαλλοντική δράση, με την συμμετοχή χιλιάδων εθελοντών.
Με κεντρικό σύνθημα “Γίνε η αλλαγή που περιμένεις” χιλιάδες εθελοντές σε πολυάριθμα διαφορετικά σημεία της χώρας συντονίστηκαν και έδρασαν από κοινού με στόχο τον καθαρισμό και τον εξωραϊσμό της Ελλάδας αλλά και την διάδοση του εθελοντισμού και της αγάπης για το φυσικό περιβάλλον.

Ο Δήμος Αλοννήσου στηρίζοντας από την πρώτη χρονιά την πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία “Let’s do it Greece” έδωσε και φέτος το παρόν συμμετέχοντας για μια ακόμη φορά στην δράση καθαρισμού. Με την συμμετοχή φορέων και δημοτών καθαρίστηκε το σύνολο των παραλιών του νησιού με πρόσβαση δια ξηράς.

Υπεύθυνη της διοργάνωσης της συγκεκριμένης δράσης για τον Δήμο Αλοννήσου ήταν φέτος η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, Κική Αναγνώστου, η οποία ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, Μιχάλη Καλογιάννη, για την συνεργασία, καθώς και τους δημοτικούς υπαλλήλους, τους φορείς και τους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι συνέβαλαν με την συμμετοχή και την εθελοντική προσφορά τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.