Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Παρέδωσε τα δελτία στον Δήμαρχο

Την πόρτα του Δημαρχείου πέρασε πριν από λίγη ώρα ο Γιώργος Κοχύλης κρατώντας τα δελτία των ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Σκοπέλου, τα οποία παρέδωσε στον Δήμαρχο Γιώργο Μιχελή «ως περιουσιακό στοιχείο του σκοπελίτικου λαού».
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» ο πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου δήλωσε:
Ο Γιώργος Κοχύλης με τα δελτία των αθλητών
τα οποία παρέδωσε στον Δήμαρχο
«Περιμέναμε μέχρι σήμερα να γίνει το δημοτικό συμβούλιο που μας υποσχέθηκε ο Δήμαρχος κατά την Γενική Συνέλευση της Κυριακής για να συζητήσουμε για την τύχη της ομάδας, πράγμα το οποίο δεν έγινε.
Παρέδωσα τα δελτία στον Δήμαρχο,
παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Σκούρα και των αντιδημάρχων Π. Αγγελέτου και Γ. Φύβγα ως περιουσιακό στοιχείο του σκοπελίτικου λαού. Αν και όταν...
βρεθεί ενδιαφερόμενος ας πάρει τα δελτία και ας επανακινήσει την ομάδα...
Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει πρόθεση για στήριξη της ομάδας από πλευράς του Δήμου και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούν χρήματα για αυτό τον σκοπό να βάζουν οι λίγοι ίδιοι.
Η ομάδα χρωστάει 10.000 ευρώ από περυσινές υποχρεώσεις τις οποίες θα καλύψουμε από την τσέπη μας... Μετά από 25 χρόνια η ομάδα σταματάει τις δραστηριότητές της.
Εύχομαι σύντομα να βρεθεί διοίκηση που θα μπορέσει να φέρει πάλι τα παιδιά στο γήπεδο...»

84 σχόλια:

  1. Κρίμα που δεν τα κατάφερες Γιώργο Κοχύλη :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ!!!!! ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ???????? ΕΣΒΥΣΕ ΚΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΚΠΝΕΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΓΙΩΡΓΟ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ !!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Κρίμα που δεν τα κατάφερες να πείσεις και τους αχάριστους Γιώργο Κοχύλη :(

      Όσο για το ποιός μιλάει ειρωνικά ή όχι, ο παραπάνω σχολιαστής -που γκαρίζει με κεφαλαία γράμματα- σίγουρα δεν είναι εις θέση να καταλάβει τι εννοώ.

      Διαγραφή
  2. Ψωμί, φαΐ δεν έχουμε, ρεπάνια για την όρεξη. Βρισκόμαστε στη μέση της μεγαλύτερης κρίσης που έχει βιώσει η Ελλάδα, αν δε το έχετε καταλάβει. Σιγά μη πληρώνουμε όλοι μας ποδοσφαιρική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αναστολή των δραστηριοτήτων της ομάδας θα αναφέρεται ως μαύρη σελίδα στην ιστορία του αθλητισμού του νησιού μας.
      Και αφήστε το φαΐ, ψωμί δεν έχουμε. Απ' όλα έχετε, ταΐστε και λίγο το μυαλό σας

      Διαγραφή
    2. ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ?????? ΕΞΩ ΑΠ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ !!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ?????? ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ??? ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.ΚΛΑΡΙΝΑ ,ΒΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑΥΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙ Η ΚΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. @ Ανώνυμο 25/8/2012 2:18 πμ - Ποιά είναι η κλίκα δηλαδή;

      Διαγραφή
  3. «Εύχομαι σύντομα να βρεθεί διοίκηση που θα μπορέσει να φέρει πάλι τα παιδιά στο γήπεδο...»
    Τα παιδιά δεν πάνε πέρα δώθε ξοδεύοντας λεπτά παίζοντας μπάλα . Τα παιδιά έχουν και σχολείο κ. Κοχίλη , άλλοι θα χάσουν τα ταξίδια στην Μαγνησία ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ23 Αυγούστου 2012 στις 3:52 μ.μ.

      εγω ομως ειμαι ενα απο αυτα κυριε ανωνυμε και λεγομαι προκοπης προκοπιου κ εχω να σας πω οτι αυτη η κασετα πρεπει να σταματησει να παιζει καθε φορα που βλεπουμε τα αισχη και τα στηριζουμε.. εσεις κοιμοσασταν ολο τον χειμωνα αν δεν κανω λαθος και ο κυριος κοχυλης μαζι με τους αλλους ξυπνουσε με 7 μποφορ να παει να θαλασσοπνιγει και ολοι οι συμπαικτες μου που αφηναν εδω και εικοσοι χρονια τις οικογενειες τους να πανε να διαφημισουν τον τοπο μας και αυτοι ολοι τραβουσαν το λουκι για να ερχεστε να βλεπετε καθε κυριακη αγωνα ευχαριστω και ελπιζω σε μια απαντηση επωνυμη

      Επισης ολοι αυτοι που υποστηριζετε την αρση των λειτουργειων του ιστορικου α.ο. σκοπελου ευχομαι να μην ειναι τα παιδια σαςαναμεσα στα «85»παιδια που γυμναζονται στις ακαδημιες του αοσ σε εγκαταστασεις υπερσυγχρονες ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ευχαριστω πολυ κυριοι «ανώνυμοι»

      Διαγραφή
    2. ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΚΟΠΗ , ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΚΙΑ Η ΜΙΣΟΣ Η ΖΗΛΕΙΑ. ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΣ 2012 ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΤΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΡΕΝΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΧΥΛΗ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΕΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ.ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ. ΕΤΡΩΓΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΡΙΝ ΛΑΛΗΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ.ΜΙΣΩ ΦΟΒΕΡΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ !!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Πράγματι, είναι κρίμα που δεν τα κατάφερε ο Γ. Κοχύλης, μιας και γνωρίζω πόσο αγαπά το ποδόσφαιρο. Αλλά μάλλον δεν έχει αντιληφθεί ότι οι καιροί άλλαξαν και στέρεψε η χρυσή κάνουλα που έβγαζε ευρώ.

    Αν μου έδινε κι εμένα το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου 25.000 ευρώ το χρόνο, θα ήμουν πολύ καλός, μα πάρα πολύ καλός Πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου.

    Πάντως μην τραγικοποιούμε έτσι τα πράγματα. Τα δελτία των ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Σκοπέλου δεν είναι περιουσιακό στοιχείο του σκοπελίτικου λαού. Ήμαρτον δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 25 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

      ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΛΟ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙ.

      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΕΝΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΙ ΑΦΟΥ Ο ΚΟΧΥΛΗΣ ΑΠΗΛΘΕ, ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΛΕΩ ΕΓΩ????ΑΙΣΧΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!! ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ. ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ.ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ.ΠΡΟΦΘΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΦΘΑΙΝΑΝ ΤΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΜΗΠΩΣ????ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ. ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΚΙ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!!!!!ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ?????? ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ???????

      Διαγραφή
  5. ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ 3΄24 ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ!!!ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ Ν ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ?ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΟΝΟ (ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞ)ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ!!!!!!ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μποφόρ και η βροχή για άλλα αθλήματα είναι στο πρόγραμμα τους οπότε ας προσέξουμε τα λόγια μας .

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΥΡΙΕ 4'02.....ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟΥ Ν.Ι.Κ.Ο.Σ(ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΘΑΛΑΣΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΝΗΣΙ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟ 90%ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ....ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....ΖΗΤΑΜΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.....

      Διαγραφή
  6. η ποδοσφαιρικη ομαδα σε πειραξε μεγαλε που δεν εχεις να φας? κ ειδικα εδω στη σκοπελο ολοι πεινανε σιγουρα.... κοψτε την μπαλα κ αμα τα παιδια σας μπλεξουν με μαυρα κ πρεζες να μην απορησετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΑΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑ.ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΕΝΑ ΔΙΑΧΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ?????????

      Διαγραφή
    2. Καλα εσυ δε φορας γυαλια, φορας κυαλια..

      Διαγραφή
  7. Τώρα αποκαλύπτεται ότι όλοι αυτοί που στοχοποίησαν τον Α.Ο. Σκοπέλου παρακινούνται από μέλη της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου,οι οποίοι δεν αφήνουν τον Δήμαρχο να κάνει το συμβούλιο που υποσχέθηκε.Δεν πειράζει συμβαίνουν κι αυτά υπομονή 22 μήνες έμειναν.Τουλάχιστον θα έχετε την ευχέρεια να βοηθήστε πιο πολύ τον Ν.Ι.Κ.Ο.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι εκτός θέματος...

      Διαγραφή
    2. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑΥΤΟ....

      Διαγραφή
  8. Για τον Ανώνυμο 23/8/2012 3:57 μμ

    Διάβασε καλύτερα την πρόταση: «Αν μου έδινε κι εμένα το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου 25.000 ευρώ το χρόνο, θα ήμουν πολύ καλός, μα πάρα πολύ καλός Πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου.»

    Ούτε για κέρδος ούτε για φαί, έγραψα φίλε μου.
    Τι θέλει ο Γ. Κοχύλης;
    ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΛΟΤΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΧΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. 25000 EURO ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ,ΜΑ ΠΟΛΥ,ΜΑ ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΖΗΛΕΙΑ, Η ΚΑΚΙΑ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ,Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ.ΕΛΑ....ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ..ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ..ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ,ΠΟΛΛΟΙ,ΠΟΛΛΟΙ, Σ Α Ν Ε Σ Ε Ν Α .......

      Διαγραφή
  9. ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΚΟΧΥΛΗΣ Ο ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΚΑΡΥΟΣΥΛΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΑΝ ΑΝΑΣΤΥΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΟΣ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΣΚΟΠΕΛΟ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ Η ΣΚΟΠΕΛΟ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΙΝ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΚΟΠΗ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ ΣΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΒΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ,ΤΑ ΧΟΜΠΥ ΣΑΣ,ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΤΑ Ο Ν Ε Ι Ρ Α Σ Α Σ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ. Π Ω Σ Θ Α Ζ Η Σ Ε Τ Ε?????? ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΟΜΩΣ?????? ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΚΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ?????????

      Διαγραφή
  11. Δεν καταλαβαίνω το τελεσίγραφο για Πέμπτη 23.08.2012 ποιος το έβαλε ;
    Ακόμα και η φωτογραφία είναι στημένη . Ο φωτογράφος πως βρέθηκε εκεί πριν ο κ. Κοχυλης παραδώσει τα δελτία ; Απο που βγήκε το συμπέρασμα ότι ο Δήμος δε θέλει να βοηθήσει ; Απο που προκύπτει η στοχοποιηση του ΑΟ Σκοπέλου ; Μήπως ο στόχος αυτής της όλης πράξης είναι άλλος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαζό εώς ηλίθιο το περί στημένης φωτογραφίας. Ο «φωτογράφος» βρίσκεται 24 ώρες στο δρόμο με τη μηχανή στο χέρι...
      Αλλά όταν μας συμφέρουν οι φωτογραφίες είναι καλές, αν δεν μας συμφέρουν είναι στημένες.
      Το σχόλιό σας βαθμολογείται κάτω από τη βάση.

      Διαγραφή
    2. προς εφημεριδα: δεν ειμαι ο Ανώνυμος 23 Αυγούστου 2012 6:54 μ.μ., αλλα κι εμενα μου φαινεται καπως στημενη η φωτο και η συνεντευξη. ομως το θεμα δεν ειναι αυτό, εννοειται. απλα, ετσι για να εχετε εικονα (αν σας ενδιαφερει φυσικα η γνωμη ενος αλλου ανωνυμου).

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι συνέντευξη, είναι δήλωση που έγινε έξω από το δημαρχείο.
      Περίμενα στον ήλιο μια ώρα για να βγει ο Γ. Κοχύλης και να μου πει τι συνέβη.

      Διαγραφή
    4. αμα ήταν ετσι οι στημενες φωτο ολε ολε ολε οτι να ναι ειστε ρε παιδια!!! μαθετε τι σημαινει στησιμο!!! ελεος πια!δεν βρισκετε τι να πειτε και αρχισατε με τον φωτογραφο και την φωτο!

      Διαγραφή
    5. ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥΛΙΟ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ,ΜΕ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ,ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ,ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΖΩ,ΜΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ,ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.......

      Διαγραφή
  12. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.ΣΚΟΠΕΛΟΥ .ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 8 ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 23 , ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ !!ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑ ΤΟΥΣ ΚΟΧΥΛΗ , ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΗ , ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ , Κ.Τ.Λ. ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ .ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΑΙΔΩΣΕΤΑΙ ΟΛΑ ΦΥΤΕΨΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΤΑΤΕΣ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αθλητισμός = πολιτισμός μην το ξεχνάμε..
    Κρίμα που αναστέλλει την λειτουργία του ο Α.Ο. αλλά αφού δεν μπορεί να επιβιώσει οικονομικά ας πάψει να υπάρχει. Πραγματικά δεν βλέπω τον λόγο να πληρώνει ο Δήμος (= όλοι οι Δημότες) απο την στιγμή που υπάρχουν τόσες πολύ πιο σημαντικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Τόσες ομάδες ακόμα και Α ή Β εθνικής που δεν είναι βιώσιμες και προσανατολίζονται σε συγχωνεύσεις ή ακόμα και διάλυση. Με 25 χιλιάρικα μπαλώνονται πολλές τρύπες - αν υπάρχει θέληση..
    και εντέλει υπάρχουν και άλλου είδους αθλήματα που μπορούν τα παιδιά να ασχοληθούν (βλέπε ατομικά αθλήματα κλπ)
    Ανώνυμε 23/8/2012 3¨56 .. δηλαδή η μπάλα κρατάει τα παιδιά μας μακριά απο την πρέζα; οχι οι οικογένειές τους η το σχολείο; δηλαδή η παιδεία τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ...ΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ?????? ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ !!!!!!!!

      Διαγραφή
  14. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΛΥΝΙΚΕΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΙΣ ΑΠΟ ΒΑΡΙΕΣ-ΑΝΘΥΓΙΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ.Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜ.ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩΤΗΣ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ Γ.ΜΙΧΕΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ,ΣΥΝΧΑΡΗΤΥΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΥΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή ή ΚΟΧΥΛΗΣ ή ΚΛΕΙΝΕΙ ο Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ ???

      Διαγραφή
    2. Ο Γιώργος Κοχύλης παρέδωσε τα δελτία και μπορεί να τα πάρει ο καθένας που αγαπάει την ομάδα και έχει ιδέες γι΄αυτή.

      Διαγραφή
    3. ΑΝΩΝΥΜΕ 23.08.12 ΩΡΑ 8μ.μ. ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΧΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ, ΤΟΝ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΝ,ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΗΔΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ !!!!!

      Διαγραφή
  15. ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ! ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ...

    ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ!ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΡΟΙΚΑ ;) ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διαβαζω τα σχολια και πραγματικα γελαω,ετσι οπως παει σε λιγο θα μας πουν οτι αυτα οι ποδοσφαιριστες του Α.Ο ΣΚΟΠΕΛΟΥ πρεπει να παιρνουν και επιδομα βαρεων και ανθυγεινων φουρτουνες διαβαζω θαλασσοταραχες διαβαζω την οικογενεια τους αφηνουν να πανε να παιξουν μπαλα...
    ας σοβαρευτουμε λιγο εχουμε κριση το εχουν παρει καποιοι χαμπαροι,
    λεφτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
    και κατι τελευταιο βαρεθηκα να βλεπω παντου τα ιδια και τα ιδια προσωπα κ.κοχυλης και σια
    20 χρονια δεν εκαναν τιποτα απολυτως τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χαιρομαι που ανηκα σε αυτην την ομαδα δεν ντραπικα ουτε μια φορα για στην θεση τισ καρδιας η μπλουζα ειχε το σημα τησ ομαδα που σαν συμβολο ειχε το νησι και ειμαι περηφανοσ που επυρετησα και βοη8ισα ετσι το νησι μοθ μεσα απο τον α8λιτισμο λυπαμαι για τοθσ διαφορουσ που ανεβαινοθν στην εκσοθσια αθτοθ τοθ νισιου οπως την τελευταια του κυριου μιχελι που ειχε ερ8ει στο γηπεδο πριν απο τισ εγκλογεσ και εταζε χρηματα τςρα δεν θπαρχοθν πειναμε αλλα δεν ειναι μονο εδς αυτη η κατασταση αλλα σε ολη την ελλαδα κατατρεπσετε το α8λιτισμο κρατιστε μονο το ιστολοικο ομιλο και οτι εχει σχεση με την γλωσσα στεναχωριεμε για τα παδια και μην τα κατηγορισετε αν καπνιζοθν διαφορα τρεχοθν με τα μηχανακια κα8οντε σε καφετεριεσ επισι εμφανιστι προβημα παρχθσακια δικοσ σας εργο θα ειναι για τουσ στερισατε την α8λιτικι παιδεια να αγωνιζοντε να σεβοντε το αντιπαλο να α8λοθντε να ειναι καλα σωματικα και ψθχικα λθπαμαι για τα ατομα ποθ εχουμε στο νησι 8α βρισκοματε μια ζςη πισω απο των ηλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΣΣΣ ΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΕΣ ΤΑ, ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ, ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ,ΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΝΗΣΙΟΥ !!!!!!

      Διαγραφή
  18. Αφού υποσχεθήκατε ότι θα κάνετε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Δήμαρχε για ποιο λόγο το ακυρώσατε?Οι επικεφαλής της μειοψηφίας που ήταν παρόντες την Κυριακή τι λένε γι αυτή την εξέλιξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν γίνει δημοτικό συμβούλιο δεν πρέπει να είναι μόνο ο Α.Ο. αλλά όλα τα σωμάτια του Νησιού και τα λεφτά να μοιραστούν ισόποσα σε όλους και όχι 25000 μόνο ποδόσφαιρο .

      Διαγραφή
  19. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 25.000 Ε ΠΕΡΙΠΟΥ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ Κ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Η Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είμαι γονιός παιδιού που συμμετέχει στην ομάδα του ΑΟ Σκοπέλου .μόνο θετικές εμπειρίες έχει κερδίσει το παιδι μέσα απο αυτή την αθλητική δραστηριότητα.
    Αν δεν υπήρχε αυτή η ομάδα πως θα είχε αυτ τη εμπειρία ένα παιδι που προσπαθεί να βρει διεξόδους μέσα στο χειμώνα ,ζώντας σε ένα τόσο μικρό νησί ;
    Όσοι κατηγορούν τους ανθρώπους που νιάζονται για την ομάδα είτε δεν έχουν παιδιά σε αυτή την ηλικία ,είτε έχουν αλλά δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει αθλητισμός.
    Αναρωτιέμαι όμως αυτός ο δήμαρχος που όλοι ψηφίσαμε επειδή νομίζαμε πως γνωρίζει τι σημαίνει πολιτισμος(με τέτοιο βιογραφικό που ο ίδιος διαφημίζε),δε νοιάζεται για τα παιδιά μας εδώ στο νησί ,μόνο και μόνο επειδή τα δικά του παιδιά απλά δε ζουν εδώ και χρησιμοποιεί αυτο το μικρό νησι ως μια ακομη παράγραφο στο βιογραφικό του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ρε παιδια εχετε καταλαβει το τι γινετε γυρω σας ή ζειτε σε αλλο κοσμο??? ολοι θελουν και χρειαζονται χρηματα, ειτε λεγεται ομαδα ειτε συλλογος. απο απντου εχουν γινει περικοπες. οτι γινετε δεν γινετε με καποια σκοπιμοτητα ετσι οπως το θετετε εσεις. αντι να προσπαθησετε ομαδικα να βρειτε καποιες λυσεις τρωγεστε μεταξυ σας?? καθε φορα το ιδιο θα γινετε? σταματηστε πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χαράλαμπος Κοχύλης.24 Αυγούστου 2012 στις 1:21 π.μ.

    Σαν ταμίας του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ θα ήθελα να απαντήσω στον ανώνυμο που αναφαίρετε στον όμιλό μας, ότι τα τελευταία δύο χρόνια δηλαδή από τότε που ανέλαβε η καινούργια δημοτική αρχή, σεβόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το νησί μας, δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ από τον δήμο. Αντίθετα με όλες τις άλλες αθλητικές δραστηριότητες έχουμε φέρει στο νησί μας τα τελευταία χρόνια ένα μεγάλο αριθμό αθλητών τουριστών που στήριξαν όλη ανεξαίρετος την αγορά της Σκοπέλου χωρίς ό όμιλος να έχει το παραμικρό κέρδος από αυτό, ενώ ξόδεψε και χρήματα από τα λίγα που είχε για να διοργανώσει εκδηλώσεις για τους ιστιοπλόους αγωνιζόμενους.
    Φυσικά θα μπορούσαμε και εμείς αν θέλαμε να λαμβάνουμε μέρος στα πρωταθλήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά σκεφτήκαμε ότι αυτό ήταν αδύνατο αν υπολογιστούν τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής εκτός Σκοπέλου. Έτσι λοιπών επιμένουμε στο να απασχολούμε τα παιδιά μας μαθαίνοντας τους κολύμβηση και ιστιοπλοΐα εκτός αγωνιστικού στίβου για να τα κρατήσουμε μακριά από κακές συνήθειες. Και μέχρι τώρα τα καταφέρνουμε.
    Θα σας παρακαλούσα λοιπόν όσοι αναφέρονται στον ΝΙΚΟΣ να σκέφτονται πριν γράψουν οτιδήποτε.


    Χαράλαμπος Κοχύλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν νομίζεται οτι ο Α.Ο.Σ. απλά ξοδεύει λεφτά και κάνει ταξιδάκια αναψυχής είσται βαθιά νυχτωμένοι .Σας πληροφορώ οτι εγώ απο ανθρώπους σα το Κοχύλη που εσεις κρίνεται επιδεικτικά έμαθα πρώτα την έννοια του στόχου , της προσπάθειας ,της ευγενής αμιλας, του σεβασμού και μετά πως να κλωτσάω μια μπάλα . Νόμιζα πως έπρεπε να ήμουν περίφανος που ήμουν μέλος της ομάδας αλλά έκανα λάθος , πρέπει να αισθάνομαι ένοχος που αντί τη Κυριακή να την αράζα σε κανένα τσιπουράδικο έτρεχα με 7 μποφορ και 0 βαθμούς στη πορταριά με μόνο στόχο όταν επιστρέψω να ακούσω απο τους φίλους ένα ΄΄μπράβο ρε παιδιά’’., πρέπει να αισθάνομαι ένοχος που κάνω διαφήμιση σε όλη τη μαγνησία το νησί μου ,γιατι κάθε χωριό της Μαγνησίας έχει έρθει στη Σκόπελο εξαιτίας της ομάδας .Ναι συμφωνώ πως οι καιροί και οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει αλλά μην προσπαθήτε να παρουσιάσεται και ως αρνητικο την ύπαρξη της ομάδας εδώ και 25 χρόνια και να μηδενίσεται τις θυσίες που έκαναν απο το μεγάλυτερο μέχρι το μικρότερο παίχτες και παράγοντες όλα αυτά τα χρόνια .Αν πιστεύεται οτι κόβοντας τα λίγα χρήματα που δίνατε στην ομάδα θα σώσεται το δήμο έχεται το ίδιο πρόβλημα με τους πολιτικούς μας , οι οποίοι έκοψαν το ζεστό νερό απο το Ο.Α.Κ.Α. οπου προπονούνται οι ολυμπιονίκες μας στα πλαίσια τις λιτότητας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 25 χιλιάρικα λίγα;
      που ζεις; άλλοι ειναι άνεργοι και δεν έχουν να φάνε .
      25 χιλιάρικα για να διαφημιστούμε στην Πορταριά!;! Έλεος! δηλαδη του χρόνου δεν θα έρθει ο τουρισμος απο την Πορταριά και θα φαληρίσει το νησι.. δεν είστε καλά.
      Δεν είμαι εναντίων του ΑΟ ουτε εχω κάτι με το κ Κοχύλη ουτε τον Δημαρχο αλλά κατι που δεν είναι βιώσιμο σήμερα, κλείνει. τελεία. Χιλια δυο άλλα αθλήματα υπάρχουν για τα παιδιά, δεν είναι δικαιολογίες αυτές. Ειναι απλά τα πράγματα.

      Διαγραφή
    2. για να δίνει ο Δήμος 80.000 χιλιάρικα για ταξιδάκια δήθεν προβολής του νησιού σε εκθέσεις έχει λεφτά , για τον Α.Ο.Σ. δεν έχει ?

      Διαγραφή
    3. Δε μου λες.. ψηφιζεις κιολας;;

      Διαγραφή
  24. ΚΑΡΑΧΑΛΙΔΗΣ ΝΤΕΝΗΣ24 Αυγούστου 2012 στις 2:49 π.μ.

    Πραγματικα οπως διαβασα σε ολα τα σχολια αυτο που συμβαινει ειναι αστειο.Υπερ και κατα του ζητηματος γραφουν σαν ανωνυμοι.Εκτος απο ενα παιδι 20 χρονων.Διαβαζω πραγματα απιστευτα.
    Ενα ειναι οτι ο αθλητισμος δεν δινει βοηθεια στο να μην μπλεξουν τα παιδια σε ουσιες και ολα αυτα.Οχι αγαπητε κυριε η κυρια η οτιδιποτε εισαι, εκτος απο την οικογενεια και το σχολειο παιδεια και τροπο ζωης μας προσφερει και ο αθλητισμος!
    Το αλλο το φοβερο που διαβασα ειναι για τις επαγγελματικες ομαδες!Εκει μπορω να σας βοηθισω λιγο παραπανω γιατι τυχαινει να παιζω επαγγελματικα περιπου 8 χρονια!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ!!ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!Και οταν λεω στηριζεται δεν εννοω φτιαχνοντας μια εμφανιση που να γραφει δημος ταδε!!!Ολα τα παγια εξοδα ειναι του δημου!Αν ηθελε λοιπον ο κ.Κοχυλης η ομαδα να κανει 10 μεταγραφες και καλοκαιρινη προετοιμασια σε καποιο βουνο της Ελλαδας θα επρεπε να τα βαλει απο την τσεπη του!Οχι να βαλει τα εξοδα των δελφηνιων οπως ειπε καποιος αλλος ανωνυμος για ξενα κολυβα!
    Ο ανθρωπος δεν ανελαβε την ομαδα να την παει στη Δ εθνικη,απλα ηθελε να τρεξει τα ζητηματα της,να βαλει οσο μπορει και αντεχει χρηματα και να βοηθησει αναλογα με το ποσο αυτος μπορει.Δεν νομιζω οτι εμφανιστηκε καποιος ανθρωπος με μεγαλη οικονομικη ανεση και του αρνηθηκε την ομαδα γιατι ηθελε την θεση του προεδρου.Αντιθετα πιστευω οτι ηταν μονος του με πολυ μικρες βοηθειες.
    Ειναι ασχημο εστω και με αυτην την κατασταση που επικρατει να μην μπορει ενας δημος να βοηθησει το ιστορικοτερο αθλητικο σωματειο του νησιου.Το σωματειο που ουσιαστικα δειχνει στον αθλητικο χαρτη της χωρας οτι υπαρχει και η Σκοπελος.
    Θα πρεπει λοιπον να το σκεφτουμε καλυτερα ολοι το ζητημα και να μην σκεφτομαστε και βγαζουμε αποψεις του ΄70 απο τον καναπε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντένη, μια διευκρινιστική ερώτηση (αν φυσικά την εγκρίνει η εφημερίδα μιας και είμαι ανώνυμος): Ο κ. Κοχύλης ανέλαβε μόνο την ποδοσφαιρική ομάδα ή ολόκληρο τον ΑΟ Σκοπέλου, που περιλαμβάνει και άλλα αθλήματα;

      Διαγραφή
    2. Ειπαμε, η κατάσταση είναι δύσκολη. Ειμαι 100% σίγουρος πως και άλλοι δήμοι δεν έχουν πλέον την δυντότητα να στηρίξουν τις ομάδες τους. Ναι είναι κρίμα αλλά έτσι έχουν τα πραγματα.

      Με 25 χιλιάρικα δες πόσοι άνεργοι βρίσκουν δουλεια..

      Διαγραφή
  25. Ναι στον αθλητισμό, ναι σε όλα. Αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Θέλουμε μικροί, μεγάλοι να έχουν ενδιαφέροντα. Δήμαρχε, μας καταδίκασες σε μαρασμό. Ψάξτε γυμναστές, να γυμνάζουν όλο τον κόσμο. Να ασχοληθούμε με ποδηλασία, χορό, γυμναστική, κ. λ. π. Θέλουμε να βγούμε απ΄τα σπίτια μας και να περνάμε το χρόνο μας δημιουργικά.
    Προς Βόρειες Σποράδες εφ: Περιμένω από σας να ενημερωθώ για ότιδήποτε καινούριο ξεκινήσει με την καινούρια σεζόν (προσεύχομαι για αυτό). Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όποιος βρει έναν τομέα που να πηγαίνει καλά στη Σκόπελο αλλά και όποιος πετύχει Δημοτικό Σύμβουλο για να του κάνει τα παράπονά του κερδίζει μια αρμάθα σκόρδα από την προηγούμενη ανάρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είμαστε άξιοι τις μοίρας μας , γι΄αυτό η Σκόπελο πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο κάθε χρόνο ! Είμαι σίγουρος πως θα πετύχεται το στόχο σας ,κάποια στιγμή το νησί να κατοικείται από 200 άτομα και αυτοί άνω των 60 !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχασες φίλε...

      απογραφή 2001, 4.696 κάτοικοι
      απογραφή 2011, 4.830 κάτοικοι (προσωρινά αποτελέσματα)

      Διαγραφή
  28. Τα τρεις χιλιάδες ευρώ που έδωσε το καλοκαίρι ο κ. Αγοραστός για εκδηλώσεις πήγαν στην ΔΗ.Κ.Ε.Σ. ή απευθείας στον Ν.Ι.Κ.Ο.Σ.? Μπορεί να μας ενημερώσει ο κ.Λαγουδάκης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο είναι το πρόβλημα σου ρε φίλε ο Αγοραστός λεφτά έδωσε για τις εκδηλώσεις και την φιλοξενία των Ιστιοπλοϊκών αγώνων , και αν θες να μάθεις κάθε χρόνο στο Νησί σου έχεις τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας που σε τιμά στους αγώνες , και το Νησί είναι στα κανάλια για μία εβδομάδα στα αθλητικά , δεν κατάλαβα την ερώτηση.

      Διαγραφή
    2. ποία αθλητικά βλέπεις γιατί εγω δεν είδα τίποτα

      Διαγραφή
  29. Νικος Καραθανασης.
    Ειχα και εγω τη τιμη να φορεσω τη φανελα του Α.Ο ΣΚΟΠΕΛΟΥ αλλα και να ειμαι φίλαθλος για πολλα χρονια της ομαδος.Καθε κυριακη εκανα και εγω αυτο που ολοι οι ανωνυμοι αποκαλουν ταξιδι αναψυχης.Σηκωνομουν στις 6.30 και πηγαινα στο Βολο γιατι μου αρεσε πρωτον να παιζω και δευτερον το θεωρουσα χρεος μου να παλεψω εστω και απο τη θεση του ποδοσφαιριστη για το νησι μας χανοντας το κυριακατικο καφε και τη ξεκουραση πραγματα που δεν επιδιωξα ποτε να εχω μεχρι και τη τελευταια χρονια μου στο σχολειο. Ξερω απο πρωτο χερι και μεσα απο τις παρέες μου και γενικα απο γνωστους μου αυτο που οι'μεγαλοι' βαζουν σε δευτερη μοιρα δηλαδη το ποσοι απεφυγαν κακιες συνηθειες μεσω του αθλητισμου.Και για οσους δεν γνωριζουν ο Α.Ο απασχολει 100 αθλητες.20 ποδοσφαιριστες και 10 αθλητες του kick boxing που συμμετεχουν σε αγωνες.Οι υπολοιποι ειναι μικροι αθλητες που ονειρευονται καποτε να πλαισιωσουν τη μεγαλη ομαδα.
    Για να κλεισω θα σας πω οτι ειχα και την ατυχια να παρευρισκομαι στην επισκεψη του δημαρχου,του κ.Φαδακη στο σταδιο που ηταν γεματη υποσχεσεις.θελω λοιπον ο δημαρχος και οι συμβουλοι να μας πουν γιατι τοσα ψεματα μονο για τις ψηφους και μετα τιποτα?και επισης ολοι οι ανωνυμοι που θελουν να το πιζουν εμπειρογνωμονες μονο ετσι να ερθουν και επωνυμα να καταθεσουν τις αποψεις τους!Το χειμωνα θα δουν ολοι οι Σκοπελιτες ποσο θα κοστισει η ελλειψη του Α.Ο σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν εχανες τον κυριακάτικό σου καφέ και την ξεκούραση σου εγω έχανα την δουλειά μου.

      Δεν μπορουν τα παιδια να πάιζουν μπάλα μεταξύ τους? πρέπει να συμμετέχουν και σε πρωτάθλημα για να πιάσει τόπο ο αθλητισμός; Ή μήπως νοείται ο πρωταθλητισμός ως ο μοναδικός αθλητισμός;

      Διαγραφή
    2. Φιλε μου πισω απο τον υπολογιστη ολοι απαντουν ευκολα !εγω διατυπωσα την αποψη μου επωνυμα και τη στηριξα εσυ μηπως φοβασαι να την πεις λογω συμφεροντων?και αν νομιζεται οτι εχετε δικιο γιατι δεν το λετε επωνυμα και σε επισημες συζητησεις οχι πισω απο τον υπολογιστη και στα καφενεια!δεν ειμαστε τραμπουκοι εχουμε απλως μια αποψη και εσεις μια αλλη με τη διαφορα οτι εμεις στεκομαστε υπευθυνα και εσεις οχι!ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ

      Διαγραφή
    3. γιατί έχω κάπου άδικο σε αυτά που λέω; ανώνυμα ή επώνυμα.
      Τι απο τα παραπάνω που ανέφερα θέλουν και υποστήριξη; που έχω άδικο; εξηγήστε μου.
      Τι συμφέροντα μπορεί να κρύβονται πίσω απο το οτι ο αθλητισμός δεν είναι και πρωταθλητισμός.

      Το οτι έχασα την δουλειά μου με συγχωρείτε αλλά αυτό είναι κάτι προσωπικό και δεν σας αφορά.

      Διαγραφή
  30. Για τις ΔΙΕΒΑ το 2011 και φέτος ποια ήταν η βοήθεια του Δήμου κ.Κοχύλη Χαράλαμπε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι παρακαλω θα ηθελα να μαθω κι εγω ποια ηταν η βοηθεια του δημου κυριε κοχυλη χαραλαμπε....και εκτος απο αυτο τα πληρωματα και περυσι και φετος εκτος απο δυο συγκεκριμενα μαγαζια.....οποιος εχει λιγο μυαλο ασ σκεφτει ποια ειναι αυτα.... αφησαν πουθενα αλλου χρηματα????

      Διαγραφή
    2. Καμιά βοήθεια δεν υπήρξε απο την δημοτική αρχή ούτε δεκάρα . Αν ο Πρόεδρος του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. βρίσκει λεφτά απο εταιρίες όπως ο ΟΠΑΠ COSMOTE , ALFA BANK , ΓΕΚ, INTERAMERICAN, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ , Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία η Πολεμικό Ναυτικό Περιφέρεια κτλ μαγκιά του και εύγε του .
      Θα μπορούσε να βολεύει την πάρτη του με τις γνωριμίες του όπως κάποιοι άλλοι , αλλά βολεύει τον Ν.Ι.Κ.Ο.Σ .

      Διαγραφή
  31. Διαβαζω τοση ωρα μεσα απο σχολια κατηγοριες για τον κ.Κοχυλη και για τον δημαρχο αλλα κανεις δεν αναρωτιεται για τον εαυτο του τι προσφερε ο ιδιος στον Α.Ο. Σκοπελου.Σιγουρα οι περισσοτεροι απο εσας δεν εχετε παει να παρακολουθησετε ουτε εναν αγωνα απο αυτους που πραγματοποιουνται στη Σκοπελο.Οποτε μη στηνεται στον τοιχο ουτε τον κ.Κοχυλη αλλα ουτε τον δημαρχο γιατι για να εφτασε ο Α.Ο. Σκοπελου σε αυτην την κατασταση ειναι ευθυνη ολων μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙΜΑΣ,ΠΩΣ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΨΑΧΝΩΝ ΕΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΩΝ ΜΕΘΑ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΗΣΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΤΟΥΝ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Υ.Γ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΔΥΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τα τόσα πολλά σχόλια σε τόσες λίγες μέρες φανερώνουν πόσο σημαντικός είναι ο Α.Ο.Σ. για το νησί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. παιδιά είμαι σκιαθίτης.Το ίδιο πρόβλημα έχουμε κι εμείς με την επιχορήγηση του δήμου προς την ομάδα. για ρωτείστε την κ.Γερακούδη γε.γραμμετέα της διοίκησης επιτρέπεται ο δήμος να δίνει χρήματα στην ομάδα; Ετσι ακύρωσε την απόφαση του δημοτικου συμβουλίου.Πως λοιπόν ο δήμος σας θα επιχορηγήσει την ομάδα σας; Και στο κάτω-κάτω διαλύονται ιστορικές ομάδες α΄. εθνικής ΑΕΚ, ΠΑΟ,ΟΦΗ κ.λ.π. λόγω οικον.κρίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γραψε επωνυμα φιλε σκιαθιτη

      Διαγραφή
    2. Ηταν στοχος και σκοποςτων διοικουντων τον ΑΟ και των απεξω μη φιλιμιχελικων να τον διαλυσουν με την τωρινη δημοτικη αρχη για να της το χρεωσουν. Ας κρινει ο καθενας την αναγκη του ΑΟ -μονο για ποδοσφαιρο- και τα παιδακια μπορουν να ξεδινουν ακομα και σε αλανες. Το ποσο σχοληθηκαν οι γονεις με τα παιδια τους θα φανει -αλλοστε φαινεται καθε μερα-για να αποφυγουν τις κακοτοπιες.

      Διαγραφή
    3. Την κ.Γερακούδη την ξέρει καλά ό κ. Κοχύλης αφού ανήκει και στον ίδιο χώρο.......................
      Αρά πρόεδρε μόνος «έβγαλες τα ματιά σου» .

      Διαγραφή
  35. Πολλα κεφαλαία ρε παιδια.. Στο γυπεδο ειμαστε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πιστεύουμε ότι, σωστές ή λανθασμένες, ακούστηκαν όλες οι απόψεις. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή