Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Γ. Γούλας: Σ΄ αυτήν τη μάχη, εκφράζουμε την αντίθεσή μας με οποιονδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο). Δεν δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ 
ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΠΟΡΑΔΩΝ 
Γ. ΓΟΥΛΑ 
ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Εκ μέρους της "Λαϊκής Συσπείρωσης" της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ευχαριστώ θερμά όλους, όσες και όσοι από τη Σκόπελο, τη Σκιάθο και την Αλόννησο ψήφισαν "Λαϊκή Συσπείρωση" στην Περιφέρεια και τους Δήμους και το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, στις εκλογές της 26ης Μαΐου  2019. Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» ανήκει στους συναδέλφους δημοτικούς υπαλλήλους και των τριών νησιών που στήριξαν την προσπάθειά μας. 

Χαιρετίζω θερμά τους υποψηφίους της "Λαϊκής Συσπείρωσης Σκοπέλου’’, με τους οποίους  συμπορευτήκαμε  στην εκλογική μάχη και μετέφεραν τις θέσεις μας σε κάθε σπίτι και χώρο δουλειάς. 

Από την Κυριακή το βράδυ το μήνυμα έφθασε στους παραλήπτες: στην κάλπη εκφράστηκε η αγωνιστική διαμαρτυρία των Σκοπελιτών ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της Περιφερειακής Αρχής Αγοραστού (ΝΔ) και τη σύμπλευση σ΄ αυτή της παράταξης Τσιλιμίγκα (ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ) καθώς και η
διάθεση πάλης για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων, των αυτοαπασχολουμένων, των χαμηλοσυνταξιούχων, των ανέργων, των νέων και των γυναικών των λαϊκών οικογενειών, που θα ανοίξει το δρόμο για ριζικές αλλαγές και στο επίπεδο της εξουσίας.

Είναι, ακριβώς, αυτή η αγωνιστική στάση ζωής  που βρίσκεται στο επίκεντρο της διαπάλης μεταξύ των κομμάτων του κεφαλαίου και των εκπροσώπων τους –και στην Περιφερειακή και Τοπική Διοίκηση- που πασχίζουν να αποδείξουν στα αφεντικά τους ποιος είναι ικανότερος να την αποκοιμίσει και να την καθυποτάξει, είτε με ηχηρές  μεταγραφές είτε με πακτωλό διαφημιστικών δαπανών. 

Οδεύοντας προς την Κυριακή  του δεύτερου γύρου στις δημοτικές εκλογές της Σκοπέλου, ήδη πολλοί νοσταλγούν τον καθαρό  λόγο της Λαϊκής Συσπείρωσης, αφού τη θέση των κοινωνικών προβλημάτων στην  αντιπαράθεση των δύο συνδυασμών  έχουν πάρει οι «κοκορομαχίες», οι άσφαιρες ένθεν κακείθεν καταγγελίες, που επιχειρούν να λειτουργήσουν ως προπέτασμα καπνού της ουσιαστικής συναίνεσής τους στις κεντρικές πολιτικές επιλογές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μνημονίων. Οργιάζουν επίσης η υποσχεσιολογία, τα ψευτοδιλήμματα και οι παρεμβάσεις επιχειρηματικών συμφερόντων και της μεγαλοεργοδοσίας, προκειμένου να στοιχίσουν τους εργαζόμενους πίσω από ξένες σημαίες. 

Σ΄ αυτήν τη μάχη, εκφράζουμε την αντίθεσή μας με οποιονδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο). Δεν δίνουμε  λευκή επιταγή σε κανέναν! Στις αντιλαϊκές επιλογές τους θα μας βρουν απέναντι από θέση ισχυρής αντιπολίτευσης. Μπροστά στις επερχόμενες κρίσιμες εθνικές εκλογές, καλούμε όλες και όλους που μας ψήφισαν στην Περιφέρεια, στο Δήμο, στην Ευρωβουλή, μα και όσους, την προηγούμενη Κυριακή,  δίστασαν να κάνουν το βήμα πιεσμένοι από το κλίμα πόλωσης, εκβιασμών και τεχνητών αντιπαραθέσεων, τώρα να προχωρήσουν πιο αποφασιστικά και με την ψήφο τους να ενισχύσουν το ΚΚΕ, τη δική τους φωνή!

Σκόπελος, 31/5/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.