Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ακούστε τους μαθητές!

Για να μην γίνουν τα κλειστά σχολεία από κρούσματα περισσότερα από τα σχολεία που αγωνίζονται για το αυτονόητο.

του Χρήστου Κάτσικα*

Ε, λοιπόν NAI αγαπητοί μου εκπαιδευτικοί και γονείς! Είμαι με τους μαθητές μου που αγωνίζονται! Γιατί ο αγώνας των μαθητών για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην Μόρφωση και στην Υγεία είναι δίκαιος! Είναι πρώτα από όλα και δικός μας αγώνας!


Για να μην γίνουν τα κλειστά σχολεία από κρούσματα περισσότερα από τα σχολεία που αγωνίζονται για το αυτονόητο. 

Και ένα έχω να πω: Αν δεν κάνουμε αυτό που μας αναλογεί και αν δεν στηρίξουμε τους μαθητές μας και αφήσουμε τον αγώνα τους να χαθεί από τα χτυπήματα της βίας και της τρομοκρατίας τότε μας περιμένει όλους ένας μακρύς και βαρύς χειμώνας που δεν τον έχουμε ξαναζήσει.

Είναι δύσκολο να 'σαι παιδί σ' ένα κόσμο των μεγάλων

Η σημερινή δήλωση Κεραμέως ότι "Όλες οι χαμένες ώρες μαθημάτων θα καλυφθούν μέσω διδασκαλίας τις ημέρες σχολικών εορτών, αργιών, Σαββάτων, σχολικών περιπάτων" παραγνωρίζει τα άρθρα 3, 4 και 33 της Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Παιδιού. Ένα κείμενο του ΟΗΕ που έχουν κυρώσει μέχρι και οι μπανανίες και που κάθε υπουργός παιδείας οφείλει να ξέρει απ' έξω.

Κατά τα λοιπά, τα παιδιά φαίνεται ότι πετυχαίνουν αυτό που αποτύχαμε να κάνουμε οι γονείς

Σύμφωνα με την Κεραμέως:

Ο Δήμος Σκοπέλου για τα αδέσποτα, τη φιλοζωική δράση και τον φιλοζωικό φορέα Stray Care Skopelos


Ο Δήμος Σκοπέλου σεβόμενος την Οικουμενική Διακήρυξη Δικαιωμάτων των Ζώων, σύμφωνα με την οποία, η συνύπαρξη των ειδών, προϋποθέτει την αναγνώριση εκ μέρους του ανθρωπίνου είδους, του δικαιώματος ζώων στη ζωή, είναι ένθερμος υποστηρικτής κάθε φιλοζωικής δράσης που υλοποιείται για την προστασία των ζώων, εντός των ορίων του Δήμου

Ειδικότερα, στα πλαίσια της αναγνώρισης της σημασίας προστασίας των ζώων, ο Δήμος Σκοπέλου διατηρεί στενή συνεργασία με το «Φιλοζωικό Σωματείο Σκοπέλου», τα μέλη του οποίου αναπτύσσουν εθελοντικά και άνευ αμοιβής, ποικίλες φιλοζωικές δράσεις. 

Όσοι από τους συμπολίτες μας επιθυμούν να συνδράμουν τη δράση του «Φιλοζωικού Σωματείου Σκοπέλου», προσφέροντας τροφή ζώων ή ό,τι άλλο επιθυμούν, μπορούν να απευθύνονται στην κα Λαμπρόγιαννη Νατάσα στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6949521442 ή στο Δήμο Σκοπέλου στην αρμόδια υπάλληλο Διαμαντοπούλου Κυριακή στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2424350116. 

Εισαγγελική παρέμβαση για τις καταλήψεις σχολείων


Αρκετά σχολεία στη Μαγνησία τελούν υπό κατάληψη, μεταξύ των οποίων και το Γυμνάσιο - Λυκείο Σκοπέλου, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο Εισαγγελέας Ανηλίκων. 

Ήδη έχει ξεκινήσει η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας από την Ασφάλεια, ενώ θα ληφθούν καταθέσεις από τους διευθυντές των υπό κατάληψη σχολείων, καθώς και από εκπροσώπους των συλλόγων γονέων. Σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογες έρευνες γίνονται και στη Σκόπελο.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξεταστεί, εάν υπέστησαν ζημίες τα υπό κατάληψη σχολεία, καθώς και εάν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί όροι για τον COVID-19.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ↓

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου - Λυκείου και ΕΠΑΛ Σκοπέλου

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου - Λυκείου και ΕΠΑΛ Σκοπέλου


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου - Λυκείου ΕΠΑΛ Σκοπέλου ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες ότι σήμερα (30-9-20), στις 4 μμ, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασιου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση γονέων και κηδεμόνων των σχολείων Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΟΛΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!

Κρεοπωλείο ΓΕΩΡΓΙΟΥ | "Πακέτο" για όλους μέχρι το Σάββατο!

 ΜΟΝΙΜΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ!


ΣΚΟΠΕΛΟΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ
ΤΗΛ.
24240 23023 και 6986 423 410

Σκόπελος | Τακτική αιμοδοσία στο Λιμάνι Σκοπέλου | Οκτώβριος 2020

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου,

18.00 - 20.00

Τρίτη 6 Οκτωβρίου,

09.00 - 13.00 και 
18.00 - 20.00

θα βρίσκεται στο λιμάνι της Σκοπέλου η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου για την τακτική αιμοδοσία.

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες και αιμοδότριες να δώσουν το «παρών» για να συνεισφέρουν την πολύτιμη αυτή βοήθεια.

Το ωραιότερο δώρο ...μια σταγόνα αίμα!

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Zωντανή Μετάδοση | Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου

Στις 7.00 μ.μ. θα γίνει η ειδική συνεδρίαση για την έγκριση του Απολογισμού - Ισολογισμού και  των Αποτελεσμάτων Χρήσης οικονομικού έτους 2019 του Δήμου Σκοπέλου. (σχετ. η υπ' αριθμ.  151/2020 εισηγητική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής).
Εισηγητής ο Δήμαρχος Σταμάτης Περισσής.

Στις 7.30 μ.μ.
 θα γίνει η 15η τακτική συνεδρίαση με θέματα:

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας - Στις 7 Οκτώβρη ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ οι ΝΑΖΙ εγκληματίες της Χρυσής Αυγής στη φυλακή

Φέτος συμπληρώνονται 7 χρόνια που ο αντιφασίστας μουσικός, Παύλος Φύσσας, έπεφτε νεκρός από μαχαίρι χρυσαυγίτη. Είχαν προηγηθεί οι δολοφονικές επιθέσεις των χρυσαυγιτών σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, σε μετανάστες και Έλληνες εργάτες. 

Πράξεις οργανωμένες και καθοδηγημένες, με ατράνταχτα στοιχεία, από την εγκληματική - ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, που ακόμη και σήμερα μένουν ατιμώρητες, με τη δίκη των ναζιστών να καθυστερεί αδικαιολόγητα με διάφορες προφάσεις και με ευθύνες των προηγούμενων κυβερνήσεων (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ), με τους εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά και με την εισαγγελική πρόταση πρακτικά να τους ξεπλένει. 

Απαράδεκτη κατάσταση με το TAXIS

Την παράταση για όλες τις δηλωτικές υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου ζητάει το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο το taxis δεν λειτουργεί και μαζί του καμία άλλη πλατφόρμα που συνδέεται με αυτό.

Όπως σημειώνεται, ο λόγος που συνέβη είναι διότι εκδόθηκαν τα ειδοποιητήρια του ΕΝΦΙΑ με αποτέλεσμα την πάρα πολύ μεγάλη χρήση της εφαρμογής από τους φορολογούμενους και συνέπεια την πολύ αργή λειτουργία του.

Σίγουρα η ΑΑΔΕ και το υπουργείο οικονομικών θα πρέπει να εξοπλίσουν το λειτουργικό σύστημα και να το εκσυγχρονίσουν ώστε να μην συμβαίνει τέτοια απαράδεκτα περιστατικά κάθε φορά που υποβάλλονται μαζικά δηλώσεις και ειδοποιητήρια.

Το έγγραφο έχει ως εξής:

Special Olympics Hellas: Νέο Τοπικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Στίβου ξεκινά στη Σκιάθο!


Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η υπογραφή Συμφωνητικού Συνεργασίας, ανάμεσα στον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas Πρέσβυ ε.τ. κ. Διονύσιο Κοδέλλα και τον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σκιάθου, στο Μπούρτζι. Την τελετή τίμησε με τη παρουσία του ο Επίτιμος Πρόεδρος των Special Olympics Hellas κ. Ανδρέας Ποταμιάνος

Το Τοπικό Πρόγραμμα εντάσσεται στο ευρύτερο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα των Special Olympics Hellas, που έχει ως στόχο την ανάπτυξή τους σε 21 πόλεις της χώρας μας, σε βάθος τριετίας, με Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Από σήμερα δημότες της Σκιάθου με νοητική αναπηρία θα έχουν τη δυνατότητα και την ευκαιρία να γίνουν αθλητές των Special Olympics και να ανακαλύψουν τα αναρίθμητα οφέλη που τους προσφέρει ο αθλητισμός και να συμμετάχουν σε Τοπικούς, Περιφερειακούς, Πανελλήνιους και Παγκόσμιους Αγώνες. 

«Στην Αλόννησο ο Τουρισμός του μέλλοντος», σύμφωνα με τη Deutsche Welle!

Εντυπωσιάζει η πρώτη ποιοτική ερασιτεχνική λήψη βίντεο που καταγράφει τη μαγευτική υποθαλάσσια διαδρομή αυτοδυτών εν δράσει, όταν επισκέπτονται το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας στην Αλόννησο και το Αρχαίο Ναυάγιο της Περιστέρας! 


Με σημείο αναφοράς το βίντεο (κλικ),  το κορυφαίο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο της Deutsche Welle των 135 εκατομμυρίων τηλεθεατών, δημιούργησε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα σε συνεννόηση με τον Δήμο Αλοννήσου, αποτυπώνοντας την εμπειρία, μέσα από τη ματιά μίας οικογένειας Γάλλων αυτοδυτών. Όπως δηλώνεται μάλιστα, η συγκεκριμένη οικογένεια επέλεξε Ελλάδα και ειδικότερα Αλόννησο,  μόνο για τον σκοπό αυτό φέτος. «Έχουμε βουτήξει παντού στον κόσμο, στην Αμερική, την Ασία και την Ευρώπη. Εδώ όμως ζεις κάτι μοναδικό, βιώνεις την ιστορία χιλιάδων ετών!» δήλωσε στην κάμερα ένας εκ των συμμετεχόντων στη συγκεκριμένη εκδρομή. 

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Σκόπελος | Eνοικιάζονται στούντιο και διαμερίσματα εώς τον Ιούνιο

Eνοικιάζονται στούντιο και διαμερίσματα από Σεπτέμβριο εώς Ιούνιο, κοντά στα σχολεία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας
2424024104   6907816790

Πυρκαγιά στον επαρχιακό δρόμο Σκοπέλου από κάψιμο ξερών χόρτων


Χρειάστηκε η επέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου για να σβηστεί φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε σε κτήμα στον επαρχιακό δρόμο Σκοπέλου.

Ο συμπολίτης μας βλέποντας τον καιρό βροχερό, θεώρησε ότι μπορεί να κάψει τα γεωργικά υπολείματα του κτήματός του, παρά την σχετική απαγόρευση, η οποία λήγει την 31 Οκτωβρίου, όποτε τελειώνει και η αντιπυρική περίοδος.


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ
από την 1 Μαϊου μέχρι και την  31 Οκτωβρίου (αντιπυρική περίοδος) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ:

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Σκοπέλου

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Σκοπέλου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και  Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Σκοπέλου στο  οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνική και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Σκοπέλου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα  προγράμματα:


Τα  προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.  Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποφήφιου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης:

Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου

Δύο συνεδριάσεις, μία ειδική με μοναδικό θέμα την έγκριση  του "Απολογισμού  -  Ισολογισμού 2019 "και μία τακτική θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων, στο πρώην "Ξενία".

Στις 7.00 μ.μ. θα γίνει η ειδική συνεδρίαση για την έγκριση του Απολογισμού - Ισολογισμού και  των Αποτελεσμάτων Χρήσης οικονομικού έτους 2019 του Δήμου Σκοπέλου. (σχετ. η υπ' αριθμ.  151/2020 εισηγητική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής).
Εισηγητής ο Δήμαρχος Σταμάτης Περισσής


Στις 7.30 μ.μ.
 θα γίνει η 15η τακτική συνεδρίαση με θέματα:

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Αίτημα για μέτρα στήριξης των Ξενοδόχων και Επαγγελματιών Σκοπέλου


Η κρίση μας φέρνει πιο κόντα και καμιά φορά μας ενώνει, για διεκδικήσεις και μέτρα στήριξης. Αυτό συνέβη και τώρα και οι τρεις ενώσεις του νησιού, οι επαγγελματίες των οποίων έπληγησαν από την πανδημία και την οικονομική κρίση που την ακολούθησε, συνέταξαν υπόμνημα αιτημάτων στήριξης, αλλά και προτάσεων, το οποίο ζητούν να συζητηθεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το κοινό υπόμνημα έχει ως εξής:

Κρεοπωλείο ΓΕΩΡΓΙΟΥ | Mόνο 12€ | ΤΡΙΑ ολόκληρα κοτόπουλα ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

 ΜΟΝΙΜΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ!


ΤΡΙΑ ολόκληρα κοτόπουλα ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ
(βάρους περίπου 5 κιλών)
μόνο
 12€ 

ΣΚΟΠΕΛΟΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ
ΤΗΛ.
24240 23023 και 6986 423 410

Σκόπελος | Ζητείται γκαρσονιέρα επιπλωμένη

Ζητείται γκαρσονιέρα επιπλωμένη για όλο τον χρόνο στην Σκόπελο. 

Τηλ. επικοινωνίας: 6977347795

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σκοπέλου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σκοπέλου, μετά τις εκλογές της 26ης Σεπτεμβρίου 2020. Στις κάλπες προσήλθαν 63 από τα 129 ενεργά μέλη και μετά την καταμέτρηση εκλέχτηκαν οι παρακάτω (με σειρά σταυρών):


ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ

2. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΛΙΘΑΔΙΩΤΗΣ

3. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4. ΚΟΧΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5. ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Οι κ.κ. Καραθανάσης και Κοχύλης ισοψήφισαν.


ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1. ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

2. ΠΡΟΒΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

3. ΦΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Η εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες” εύχεται καλή και δημιουργική θητεία.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Α.Σ. Σκοπέλου: Εκλογές σήμερα Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

 ΕΚΛΟΓΕΣ Α.Σ. ΣΚΟΠΕΛΟΥ 26η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σκοπέλου, θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από 6 μ.μ. - 9 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην ΞΕΝΙΑ).

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα τακτοποιημένα οικονομικά μέλη.

Η χρήση της μάσκας στα παιδιά για τα σχολεία | 9 επίκαιρες απαντήσεις

Στο θέμα που έχει ανακύψει τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τη χρήση μάσκας από παιδιά και των διαδικτυακών παροτρύνσεων για άρνηση εφαρμογής του μέτρου παρεμβαίνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, καθηγητής Παιδιατρικής Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, δίνοντας απαντήσεις σε σειρά ερωτημάτων.


Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας Καθηγητής Παιδιατρικής κ. Ανδρέας Κωνσταντόπουλος δήλωσε τα εξής:

Πολλοί παιδίατροι, ιατροί άλλων ειδικοτήτων και γονείς μας απευθύνουν πολλά μηνύματα σχετικά με τη χρήση της μάσκας στα παιδιά. Είναι γνωστό σε όλους μας ότι ο νέος κορωνοϊός (SARS-COV-2) είναι εδώ και προσβάλλει όλες τις ηλικίες, από τη νεογνική μέχρι τις μεγάλες ηλικίες. Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι, που παρά τα εκατομμύρια κρουσμάτων και την απώλεια εκατοντάδων χιλιάδων ζωών παγκοσμίως, δεν αποδέχονται την παρουσία του ιού και επιμένουν στη μετάδοση fake news. Το πειστήριο για την ύπαρξη και την επικινδυνότητα του ιού είναι η επίσκεψη σε μονάδα εντατικής νοσηλείας και η παρακολούθηση από διαχωριστικό υαλοπίνακα επί αρκετό χρονικό διάστημα των αρρώστων.

Τα μέτρα πρόληψης είναι γνωστά. Πλύσιμο χεριών, τήρηση αποστάσεων και χρήση μάσκας. Στο στάδιο που βρισκόμαστε σήμερα, το μοναδικό όπλο, που έχουμε στα χέρια μας για την προστασία των παιδιών είναι η χρήση μάσκας.

1) Σε ποιες ηλικίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μάσκα;

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Περπατώντας δίπλα -και ακούγοντας- τους μαθητές...


Ζητάμε καθηγητές - μας φέρνετε εισαγγελείς και αστυνομία!

Φωνάζουμε πως η μάσκα δεν φτάνει - Μας παρουσιάζετε ως αρνητές της μάσκας!

Μας λέτε πως είναι πρόβλημα η μαθητική μας πορεία που θα φοράμε μάσκες και θα κρατάμε αποστάσεις (όταν τέτοια πορεία αύριο κάνουν ακόμα και οι γιατροί), αλλά δεν είναι πρόβλημα ο συνωστισμός στην τάξη και στο μετρό!

Μας λέτε πως εμείς κλείνουμε τα σχολεία - αλλά η δική σας πολιτική τα έχει κάνει υγειονομικές βόμβες και τα κλείνει από covid το ένα μετά το άλλο!

Κρεοπωλείο ΓΕΩΡΓΙΟΥ | Διήμερο με προσφορές σε κοτόπουλα "Νιτσιάκος"

 κ. Κρεοπώλα, μας κακομαθαίνετε..! 


ΣΚΟΠΕΛΟΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ

ΤΗΛ.

24240 23023 και 6986 423 410

Απομάκρυνση οχημάτων από τη περιοχή "Μύλος" λόγω εργασιών ασφαλτόστωσης

Από τον Δήμο Σκοπέλου καλούνται οι κάτοικοι της περιοχής "Μύλος" Σκοπέλου να απομακρύνουν τα οχήματά τους από την περιοχή, καθώς τη Δευτέρα 28-9-2020 θα εκτελεστούν εργασίες προετοιμασίας επίστρωσης ασφάλτου.

Ο Σύλλογος Αλιέων Σκοπέλου απάντα, αλλά και θέτει ερωτήματα, στον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Αλοννήσου Βορείων Σποράδων

Επισημάνσεις και διευκρινίσεις για την τελευταία ανακοίνωση του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Αλοννήσου Βορείων Σποράδων σχετικά με το εισιτήριο

Κύριοι, 

Επειδή πολύ κόπτεσθε για την κλιματική αλλαγή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως καμία ήπια δραστηριότητα όπως η παράκτια αλιεία δεν έχει επιβαρύνει ποτέ το περιβάλλον. Αντίθετα, το περιβάλλον απειλείται, σε μεγάλο βαθμό, από μαζικές δραστηριότητες όπως οι ιχθυοκαλλιέργειες, που καταστρέφουν μεγάλες θαλάσσιες εκτάσεις και περιοχές. Το Θαλάσσιο Πάρκο, πράγματι, σε αυτήν την κατεύθυνση έχει κάνει δουλειά. 


Ακόμη η ανεξέλεγκτη αλιεία έχει αφανίσει πολλά είδη ψαριών και άλλα βρίσκονται στο χείλος της εξαφάνισης στη Μεσόγειο. 

Ο Σύλλογός μας έχει σε προτεραιότητα μέτρα και προτάσεις για τη βιωσιμότητα της περιοχής μας και κατ΄ επέκταση για όλη την επικράτεια και όχι για μεμονωμένες περιοχές, όπως κάνετε εσείς. Αρμόδια υπηρεσία για κάθε περιοχή και για όλα αυτά είναι η Εποπτεία Αλιείας, που έχει και το εξειδικευμένο προσωπικό, πχ ιχθυολόγους κλπ.

Αλήθεια, εσείς ποιους συμβουλευτήκατε; Ποιες διαβουλεύσεις κάνατε με τους φορείς της περιοχής; και ποιοι συνυπέγραψαν το προσχέδιο;

ΛΑ.Σ. Θεσσαλίας: Αγωνιζόμαστε για έργα υποδομής και μηχανισμούς δημόσιας προστασίας από πλημμύρες, πυρκαγιές, σεισμούς...

[..ποτέ δεν υπήρξε ένας σχεδιασμός με βάση τα νέα κλιματικά δεδομένα και φυσικά δεν έγιναν όσα χρειάζονταν και όχι σε όλες τις περιοχές, με αποτέλεσμα πόλεις και πολλά χωριά της Θεσσαλίας (Καρδίτσα, Τρίκαλα, Βόλος, Φάρσαλα, Αλμυρός, Σκόπελος, Σκιάθος, κ.α) να είναι ανοχύρωτες.]

Τοποθετήσεις του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Τάσου Τσιαπλέ, στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας της 19/9/2020, για τις πλημμύρες, σε Καρδίτσα, Φάρσαλα, Τρίκαλα και Αλμυρό και για το σχέδιο "ΔΑΡΔΑΝΟΣ για την αντιμετώπιση πλημμυρών και άλλων έκτακτων καταστάσεων

Κατ’ αρχήν θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους των 4 νεκρών από την πλημμύρα, αλλά και την συμπαράστασή μας στους δεκάδες χιλιάδες κατοίκους της πόλης και του Νομού Καρδίτσας, της περιοχής των Φαρσάλων, πολλών χωριών του Νομού Τρικάλων και του Αλμυρού, που λόγω των μεγάλων πλημμυρών πνίγηκαν στα νερά και τις λάσπες χιλιάδες σπίτια, καταστήματα, οχήματα, χωράφια, ζώα και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, ενώ έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές τα δίκτυα συγκοινωνίας, ηλεκτρισμού, ύδρευσης, άρδευσης και άλλες υποδομές.    


Η τραγική κατάσταση που βιώνουν χιλιάδες κάτοικοι αυτών των περιοχών, δεν μπορεί να αποδίδεται στα καιρικά φαινόμενα, αλλά είναι απόρροια του καπιταλιστικού τρόπου οργάνωσης της κοινωνίας μας, που ως βασικό στόχο της έχει το μέγιστο δυνατό κέρδος, θυσιάζοντας και τις ανθρώπινες ζωές

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου ευχαριστούν θερμά


Η Διοίκηση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την κα Πατσέα Γεωργία, την κα Σίλια Κράμερ, την κα Ξηρογιάννη Σοφία, τον κ. Ορφανό Νικόλαο, την κα Ροδοπούλου Μάρω, τον κ. Σκοτίδα Παναγιώτη, την κα Didier de Menonville, την κα Δαλακιάρη Αναστασία και τον καπετάνιο του πλοίου «Πρωτεύς» Γιώργο Αντωνίου.

Ξέμειναν στον Πειραιά οι... απείθαρχοι επιβάτες


Μία ασυνήθιστη ιστορία κορωνοϊού συνέβη στον Πειραιά: ο καπετάνιος του γερμανικού κρουαζιερόπλοιου Mein Schiff 6 της εταιρείας TUI απέβαλε από το πλοίο και άφησε στο λιμάνι δύο επιβάτες οι οποίοι δεν τήρησαν τις οδηγίες για την πανδημία. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Merkur, οι δύο επιβάτες «απομακρύνθηκαν από το υπόλοιπο γκρουπ μόλις το πλοίο έδεσε στον Πειραιά. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο ατομικός περίπατος απαγορεύεται αυστηρά. Αμέσως οι δύο παραθεριστές υπέστησαν τις συνέπειες, καθώς τους απαγορεύτηκε η είσοδος στο πλοίο. Αναγκάστηκαν μάλιστα να φροντίσουν οι ίδιοι για την επιστροφή τους στη Γερμανία».

«Οι άνθρωποι θα μείνουν πτωχοί γιατί δεν θα ‘χουν αγάπη στα δέντρα»

 Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

Κάθε καλοκαίρι η πατρίδα μας, δυστυχώς, πλήττεται από πολλές πυρκαγιές, άλλοτε από κάποιο τυχαίο γεγονός, άλλοτε από κάποια εγκληματική αμέλεια, άλλοτε όμως και από εσκεμμένη ανθρώπινη ενέργεια. 


Ας ευχηθούμε όλα τα παραπάνω να αποτελέσουν αφορμή προβληματισμού για τη σχέση μας με το φυσικό περιβάλλον. 


Ο σύγχρονος άνθρωπος βλέπει τη φύση ως πηγή πλούτου που την εξουσιάζει και την κάνει ότι θέλει. Δυστυχώς με την απληστία και το εγωισμό του, παριστάνει το αφεντικό του πλανήτη και καταστρέφει όσα ο ίδιος δεν δημιούργησε… 

Ας δούμε όμως τι λένε οι άγιοι της Εκκλησίας μας για το θέμα αυτό. 

Ο Θεός μας όρισε οικονόμους της φύσης «οικονόμος καλός ποικίλης Χάριτος Θεού» (Α΄ Πέτρου 4,10) και μας εμπιστεύτηκε για λίγο τον κόσμο κι εμείς, όσο κρατήσει η ζωή μας, πρέπει να είμαστε ευγενικοί με τη φύση. 

Ο Άγιος Σιλουανός ο Αθωνίτης (1866-1938) αντιμετώπιζε με ασυνήθιστη συμπόνια κάθε τι ζωντανό, τα ζώα και κάθε κτίσμα, μάλιστα δίδασκε πως άνευ ανάγκης, ούτε ένα φύλλο δεν πρέπει να κόβεται από το δέντρο, ούτε αγριολούλουδο δεν θα πρέπει να πατιέται, διότι το Άγιο Πνεύμα είναι πανταχού και αγκαλιάζει όλη την ύλη ακόμα και το απλό χορταράκι. 

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

"Φάρος Σκοπέλου" | Δωρεάν συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης/συμβουλευτικής

Στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών του συλλόγου «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ» σε ασθενείς με χρόνιες εξελικτικές παθήσεις και τα μέλη των οικογενειών τους ή/και τους φροντιστές τους, υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν συνεδριών ψυχολογικής υποστήριξης/συμβουλευτικής, στο γραφείο του συλλόγου (ισόγειο κτιρίου Βουγιάλα-πρώην ΚΑΠΗ Σκοπέλου), με την ψυχολόγο κα Καφαντάρη Μαρία, συντονίστρια του «ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ».

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού, στο τηλέφωνο 2424022341.

Ώρες λειτουργίας γραφείου συλλόγου «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ»:

Αρχίζουν την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου τα μαθήματα των ακαδημιών βόλεϊ

Έλα να γνωρίσεις κι εσύ τον μαγικό κόσμο του βόλεϊ!
Άθληση, Ομαδικότητα, Διασκέδαση!
Προπονητής: Γιάννης Τσακάλης
Αρχίζουν την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020, τα πρώτα τμήματα (ώρες 19.00 - 20.00 και 20.00 - 21.00) των επιτυχημένων ακαδημιών βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιηθούν εγγραφές στα τμήματα των ακαδημιών και η πληρωμή της πρώτης δόσης, αναγκαία για την εύρυθμη λειτπυργία των τμημάτων και της αγωνιστικής ομάδας.

Οι εγγραφές στις ακαδημίες, οι αθλήτριες των οποίων θα στελεχώσουν στο μέλλον με επιτυχία την αγωνιστική ομάδα, συνεχίζονται και μπορούν να γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο Σκοπέλου ή στο τηλέφωνο: 6948558540.

Στελέχωση του Δήμου Σκοπέλου με Κοινωνική Λειτουργό και Ψυχολόγο

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Σκοπέλου σας ενημερώνει ότι έχει στελεχωθεί με Κοινωνική Λειτουργό και Ψυχολόγο μέσω του Κοινωφελούς Προγράμματος Εργασίας. 

 Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται αφορούν την υποστήριξη και συμβουλευτική σε:

α) ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, 
β) οικογένειες και 
γ) μεμονωμένα άτομα που βρίσκονται σε κοινωνική, ψυχολογική και οικονομική ανάγκη. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2424022834

Ζητείται σπίτι με κήπο ή καλύβι


Ζητείται
από ζευγάρι με παιδί 13 ετών και σκύλο, σπίτι με κήπο ή καλύβι/καλυβάκια με γη, με δυνατότητα θέρμανσης, κατά προτίμηση με θέα στη θάλασσα, στη Σκόπελο ή πέριξ, από Νοέμβριο έως Απρίλιο.

Πληροφορίες 6934568344

Σε κατάληψη μαθητές και μαθήτριες από το Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑΛ Σκοπέλου

...και κάτω από τις μάσκες έχουμε φωνή

Σε κατάληψη βρίσκονται μαθητές και μαθήτριες από το Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑΛ Σκοπέλου παρά «την ιδιαιτέρως δημιουργική και παραγωγική συζήτηση και τις εποικοδομητικές προτάσεις που αναπτύχθηκαν...» στη συνάντηση εκπαιδευτικών και εμπλεκομένων, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου στο "Ξενία".

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των αιτημάτων είναι η τήρηση του προβλεπόμενου αριθμού των μαθητών ανά τάξη, βάσει του πρωτοκόλλου για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, η καθαριότητα των χώρων του σχολείου, η κατάλληλη διαμόρφωση των διαλειμμάτων, η διανομή και άλλης μάσκας, εκτός από τη μία που δόθηκε και ακόμα περισσότερα μέτρα προφύλαξης από τον covid-19 και οι, όσο το δυνατόν, λιγότερες μετακινήσεις από τάξη σε τάξη κ.ά.


Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Το κρουαζιερόπλοιο «World Εxplorer» στη Σκόπελο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η αλήθεια για τη βιομηχανία των φαρμάκων

Ο αναγνώστης έχει στα χέρια του την εκπληκτική ιστορία μιας εξαιρετικής επιστήμονα που ανακάλυψε την πιο πιθανή αιτία του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης και, αντί να ανταμειφθεί, βίωσε µια συγκαλυμμένη δολοφονία χαρακτήρα που ενορχηστρώθηκε από τα υψηλότερα επίπεδα της επιστημονικής κοινότητας.

Το βιβλίο περιέχει σε κάθε κεφάλαιό του συναρπαστικές αποκαλύψεις σχετικά µε το πώς η κακώς νοούμενη επιστήμη συνεργεί στην απόκρυψη του πιθανού ρόλου των ρετροϊών σε μυστηριώδεις εξουθενωτικές ασθένειες. Αυτό που κυρίως διδάσκει το βιβλίο είναι ότι η επιστήμη αποτελεί ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Δεν είναι κάτι καθαρό και αγνό, όπως θα έπρεπε. Σε ένα περιβάλλον όπου το κέρδος αποτελεί την ανώτατη αξία, η επιστημονική αλήθεια περιφρονείται.

Το κρουαζιερόπλοιο «World Εxplorer» στη Σκόπελο


Στη Σκόπελο κατέπλευσε το πρωί της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου, το «World Εxplorer» της Mystic Cruises, πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη φετινή περίοδο που βρίσκεται στο τέλος της, το οποίο παρέμεινε αρόδου έξω από το λιμάνι του νησιού.

Την πρακτόρευση του κρουαζιερόπλοιου έχει το MADRO TRAVEL

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ →ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κρεοπωλείο ΓΕΩΡΓΙΟΥ | Λόγω μεγάλης ζήτησης και για όσους δεν πρόλαβαν: Πακέτο "20 ευρώ" και την Πέμπτη

κ. Κρεοπώλα, μας κακομαθαίνετε..! 

ΜΟΝΙΜΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ!

2 κιλά χοιρινή μπριζόλα λαιμού
και
2 κιλά λάπα χοιρινή
μόνο
 20 ευρώ 

ΣΚΟΠΕΛΟΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ
ΤΗΛ.

24240 23023 και 6986 423 410

Δήμος Σκοπέλου: Παρακαλούμε θερμά τους αγαπητούς συμπολίτες μας να συνδράμουν στην ολοκλήρωση τού εξαιρετικά σημαντικού για όλους μας, έργου της πεζοδρόμησης της νήσου Σκοπέλου

[Δήμος Σκοπέλου: κάνουμε έκκληση προς τους συμπολίτες μας, να παραχωρήσουν τμήμα του οικοπέδου τους, κατά το μέρος μόνον που αυτό απαιτείται για την κατασκευή πεζοδρομίου, για λόγους δημοσίου συμφέροντος και προς εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου...]


Η βάδιση, διαχρονικά αποτελεί τον πιο διαδεδομένο τρόπο μετακίνησης του ανθρώπου και ιδιαίτερα σε μικρά  νησιωτικά μέρη, όπως εν προκειμένω το νησί της Σκοπέλου. Στα πλεονεκτήματα της βάδισης συγκαταλέγονται το μηδενικό κόστος, η μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης, η σωματική άσκηση, η διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης, η βελτίωση του καρδιαγγειακού και του αναπνευστικού συστήματος, η αισθητική βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης, καθώς επίσης και ο ψυχοθεραπευτικός ρόλος της. Δυστυχώς, οι συμπολίτες μας σήμερα έχουν μειώσει στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους ως πεζοί.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Κρεοπωλείο ΓΕΩΡΓΙΟΥ | Πακέτο "20 ευρώ" μόνο για την Τετάρτη

  ΜΟΝΙΜΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ!


2 κιλά χοιρινή μπριζόλα λαιμού
και
2 κιλά λάπα χοιρινή
μόνο
 20 ευρώ 

ΣΚΟΠΕΛΟΣ / ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ
ΤΗΛ.
24240 23023 και 6986 423 410

Απάντηση του αντιδημάρχου κ. Αρ. Βούλγαρη στον κ. Παντ. Παχή σχετικά με το γήπεδο Σκοπέλου

Ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου Αρ. Βούλγαρης στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου, 
στον ποδοσφαιρικό αγώνα Α.Ο. Σκοπέλου - Αγχίαλος

Τη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη 2020 στην ιστοσελίδα σας «ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ», δημοσιεύσατε δήλωση του τοπικού συμβούλου κ. Παντελή Παχή με τον τίτλο «Δήλωση επί προσωπικού στον Αντιδήμαρχο κ. Βούλγαρη».

Στη δήλωση αυτή αναφέρει μεταξύ άλλων για την κατάσταση του γηπέδου ποδοσφαίρου στη Σκόπελο και πως εγώ θα προσπαθούσα να βρω λύση.

Για να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά:

α) Τον κ. Π. Παχή δεν τον γνώριζα από πριν τον γνωρίζω όμως τώρα λόγω της ιδιότητάς του ως τοπικού συμβούλου.

β) Ουδέποτε είχα συνάντηση μαζί του, όχι μόνο για το γήπεδο αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα.

γ) Την κατάσταση εν γένει του γηπέδου ποδοσφαίρου την γνωρίζω από συζητήσεις και μόνο με συναδέλφους μου αλλά και με τον Πρόεδρο του Α.Ο. κ. Κοχύλη.

δ) Το συγκεκριμένο γήπεδο επισκέφθηκα μία μόνο φορά, νομίζω το Φθινόπωρο του 2019 για να παρακολουθήσω το παιχνίδι του Α.Ο. Σκοπέλου και της αντίστοιχης της Νέας Αγχιάλου.

ε) Επειδή γνωρίζω πάρα πολύ καλά, ότι το θέμα της αποκατάστασης των ζημιών του γηπέδου είναι αρμοδιότητας του Δημάρχου μας, έχω αρκετή εμπειρία να καταλάβω ότι εγώ δεν μπορώ να αναφερθώ και να δεσμευτώ για μια υπόθεση που δεν άπτεται στα καθήκοντά μου.

στ) Εάν, παρ΄ όλα αυτά κάποια στιγμή μου δινόταν εντολή από το Δήμαρχο να ασχοληθώ και με το θέμα αυτό, ο μοναδικός συνομιλητής μου θα ήταν ο εκλεγμένος Πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου και όχι ο οποιοσδήποτε.

ζ) Εν πάσει περιπτώσει, αν βρεθούν άτομα να με διαψεύσουν, τότε θα λένε ψέμματα και εγώ επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.

Σκόπελος | Ενοικιάζεται για όλο το χρόνο ή και για χειμερινή σεζόν ισόγειο

Ενοικιάζεται για όλο το χρόνο ή και για χειμερινή  σεζόν ισόγειο διώροφης κατοικίας 50 τμ, ανακαινισμένο και επιπλωμένο στην περιοχή της Παναγίτσας του Πύργου.
Τηλ. 6944509774

Ταξιδεύοντας με την τυφλοκώφωση στη Σκόπελο

Βιωματικές δράσεις με οδηγό τις αισθήσεις


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τυφλοκωφών, Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Τυφλοκωφών "ΤΟ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ" μέσα στα πλαίσια της δράσης TRAVELLING WITH DEAFBLINDNESS (ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΟΚΩΦΩΣΗ) θα πραγματοποιήσει μια σειρά δράσεων στη Σκόπελο από 25-27 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με τον Τοπικό Σύλλογο Γονέων CAMPHILL.

Στόχος των δράσεων είναι η συσπείρωση των γονέων ατόμων με αναπηρίες του νησιού, στην προσπάθεια να ιδρύσουν ένα camphill για την αποκατάσταση των παιδιών τους.

Στις δράσεις μας είναι ευπρόσδεκτοι οι κάτοικοι του νησιού για να γνωριστούμε από κοντά!

Πληροφορίες:

6944 553 854

6936 695 569

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ↓

Το πρώτο Camphill στην Ελλάδα ιδρύεται στη Σκόπελο

Α.Σ. Σκοπέλου: Εκλογές 26 Σεπτεμβρίου | Υποβολή υποψηφιοτήτων μέχρι και την 23η Σεπτεμβρίου 2020

Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την 

23η Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Τετάρτη. 

 ΕΚΛΟΓΕΣ Α.Σ. ΣΚΟΠΕΛΟΥ 26η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 


Η εκλεγμένη Εφορευτική επιτροπή (Απόφαση 340 Γ.Σ./26-07-2020), ανακοινώνει νέα ημερομηνία εκλογών του Α.Σ Σκοπέλου. Λόγω, μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής ως υποψήφιοι στο ενιαίο ψηφοδέλτιο, για την εκλογή μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέου Εποπτικού Συμβουλίου του Αγροτικού συνεταιρισμού Σκοπέλου, ανακοινώνονται νέες ημερομηνίες, διεξαγωγής των εκλογών και δήλωσης πρόθεσης συμμετοχής ως υποψήφια μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέου Εποπτικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου.