Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

"Σκιάθος Ενωμένη" | Ευχαριστήριο στην Οικονομική Επιτρόπη και Ευχές για Καλή Ανάσταση

Ο επικεφαλής κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Σκιάθος Ενωμένη" ευχαριστούn θερμά τα μέλη της οικονομικής επιτροπής του Δήμου, τον πρόεδρό της κ. Νικόλαο Λιακόπουλο, τον γραμματέα της κ. Νικόλαο Τασιόπουλο και τους υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας για τον ζήλο που έδειξαν έτσι ώστε να ολοκληρωθεί γρήγορα η διαδικασία και ο Δήμος Σκιάθου να μπορέσει να προμηθευτεί άμεσα τρόφιμα για τις ευπαθείς ομάδες.

Θυμίζουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε, με την υπ’ αρ.44/2020 απόφασή του μετά από εισήγηση της παράταξής "Σκιάθος Ενωμένη", μεταξύ άλλων και την προμήθεια ειδών για τις ευπαθείς ομάδες με μη χρονοβόρα διαδικασία. Σήμερα λοιπόν, 15 Απριλίου, με την υπ’αρ.97/2020 απόφαση της ΟΕ ολοκληρώθηκε η διαδικασία και ο Δήμος θα μπορέσει έγκαιρα να ενισχύσει τους αναξιοπαθούντες συνδημότες μας για τις εορτές του Πάσχα.
Η σχετική ανακοίνωση καταλήγει ως εξής:
«Ως παράταξη αλλά και ο καθένας μας ως άτομο είμαστε και θα είμαστε έτοιμοι με τις γνώσεις και τις ικανότητες μας να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία, πρόγραμμα ή νόμο της περιφέρειας και της κεντρικής κυβέρνησης προς όφελος όλων των συμπολιτών μας

Καλή Ανάσταση και Καλή Δύναμη σε όλους!»