Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Καλές και οι κορδέλες, καλά και τα υποβρύχια ναυάγια, αλλά…

Για περίπου μία εβδομάδα εκτός δρομολογίων το "Ερατώ"
Περιπέτεια σήμερα για την κυρία ΕΙΡ. ΜΕ. η οποία ξεκίνησε για τις καλοκαιρινές της διακοπές από τη Θεσσαλονίκη για Βόλο και μετά με το ταχύπλοο «Ερατώ» για την αγαπημένη της Αλόννησο. Δυστυχώς για εκείνη λίγο έξω από τη Λάρισα ένα μήνυμα στο κινητό της της χάλασε τη διάθεση, την οποία δημιουργεί η προσδοκία των διακοπών σε ένα πανέμορφο νησί.

Η εταιρία την πληροφορούσε, εν μέση οδώ, ότι «Λόγω επιθεώρησης των λιμενικών αρχών το δρομολόγιο Βόλος - Σποράδες δεν θα πραγματοποιηθεί.»(!)

Διαβάστε πώς περιγράφει η ίδια την ψυχρολουσία της και την μετέπειτα παλαιπωρία της:
«Καλές και οι κορδέλες, καλά και τα υποβρύχια ναυάγια. Όταν όμως 03/08/2020 η πρόσβαση στην όμορφη Αλόννησο γίνεται γολγοθάς, δεν ξέρω τι νόημα έχουν όλα αυτά.

Ξεκινάς από Θεσσαλονίκη 09.30 το πρωί για να είσαι στο λιμάνι του Βόλου στις 14.30 να πάρεις το υπέροχο “Ερατώ”. Λίγο έξω από τη Λάρισα σου στέλνει μήνυμα η εταιρεία «Λόγω επιθεώρησης των λιμενικών αρχών το δρομολόγιο δεν θα πραγματοποιηθεί.»
Επικοινωνείς με εταιρεία, σου λένε ότι για ένα 4ήμερο το "Ερατώ" δεν θα κάνει δρομολόγια. Επιστρέφεις Θεσσαλονίκη. Τι επιλογές έχεις; Πρωινό καράβι που αναχωρεί από Βόλο 7.45. Ψάχνεις δρομολόγια με ΚΤΕΛ / ΟΣΕ... δεν υπάρχουν ...άρα πρέπει να έχω δικό μου μέσο να ξεκινήσω το αργότερο 4.30 ξημερώματα από Θεσσαλονίκη για να είμαι στο λιμάνι του Βόλου... Όταν λοιπόν Αύγουστο η πρόσβαση στο νησί φαντάζει ακατόρθωτη και σου στοιχίζει όσο ένα αεροπορικό εισιτήριο για Λονδίνο, λυπάμαι... Όσα ναυάγια και να εγκαινιαστούν αν δεν λυθεί αυτό το χρόνιο πρόβλημα της πρόσβασης στις Σποράδες δεν υπάρχει σωτηρία... και είναι Αύγουστος!

Δεν μιλάμε για χειμώνα που έτσι κ αλλιώς τα νησιά αυτά είναι ξεχασμένα…»

Να μιλήσουμε για αποζημίωση της κυρίας για την ταλαιπωρία την οποία υπέστη, μάλλον θα είναι άσκοπο... Σε μια άλλη Πολιτεία του μέλλοντος ίσως γίνει και αυτό...

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ↓

ΚΟΣΜΟΫΓΕΙΑ | Μετάθεση ιατρείων Ουρολόγου και Ορθοπεδικού λόγω ακύρωσης δρομολογίων του "Ερατώ"