Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Κων. Λεμονής: Ψηφίσαμε υπέρ της ρύθμισης χρεών και βέβαια ΟΧΙ για τη διακοπή υδροδότησης σε συμπολίτες μας

"Οργισμένη" ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης είδε το φως της δημοσιότητας, η οποία μεταξύ άλλων έγραφε:

[Η  δημοτική  αρχή  του  κ.  Περισσή  και  η  ορισμένη  από  αυτήν  πλειοψηφία  της  στο  ΔΣ  της ΔΕΥΑ, με  μια  απαράδεκτη  απόφαση,  την  57/2020,  την  οποία  στήριξε  με  την  ψήφο  της  και  η παράταξη  του  κ.  Ευσταθίου  (ενώ  είχε  καταψηφίσει  την  τιμολογιακή  πολιτική!),  απειλεί  ανοιχτά, εν  μέσω  μάλιστα  πανδημίας,  τα  λαϊκά  νοικοκυριά  της  Σκοπέλου  με  διακοπή  παροχών  νερού  για οφειλές  ανεξαρτήτως ποσού  και  βεβαίωση τους στη ΔΟΥ.]

Με αφορμή την παραπάνω παράγραφο ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ κ. Κων. Λεμονής πήρε το λόγο στο χθεσινό συμβούλιο λέγοντας:

«Όταν έγινε το επίμαχο Συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ με θέμα τις ρυθμίσεις και τις διακοπές υδροδότησης η Λαϊκή Συσπείρωση απουσίαζε… Εμείς συμμετείχαμε και όταν ήρθε προς ψήφιση το θέμα, εγώ ψήφισα υπέρ της ρύθμισης χρεών για όσους συμπολίτες μας το επιθυμούσαν και βέβαια όχι για τη διακοπή υδροδότησης σε συμπολίτες μας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι καταψηφίσαμε την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑ, πως θα ήταν δυνατόν να ψηφίσουμε υπέρ της διακοπής υδροδότησης σε συμπολίτες μας.

Εμείς κ.κ. της Λαϊκής Συσπέίρωσης στις δύσκολες αποφάσεις συμμετέχουμε και δεν απουσιάζουμε ή ψηφίζουμε "λευκό" ή "παρόν" προκειμένου να διευκολύνουμε την δημοτική αρχή. Χρησιμοποιώντας τα λόγια σας θα πω "καλούμε τα λαϊκά στρώματα, όπως πολλές φορές λέτε, να σκεφτούν ποιά παράταξη είναι μαζί τους. Εδώ είμαστε και ο καιρός θα το δείξει...

Πιστεύω ότι στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ εκ παραδρομής και όχι από πρόθεση, γράφτηκε ότι η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ →ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.