Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Παγκόσμια ημέρα κατά της Κακοποίησης των Παιδιών: Τα ΕΛΤΑ στέλνουν συμβολικό μήνυμα με νέο γραμματόσημο

Ειδική σειρά γραμματοσήμων για την κακοποίηση των παιδιών κυκλοφόρησαν τα ΕΛΤΑ, με αφορμή την Ημέρα Κατά της Κακοποίησης των Παιδιών
Το Σάββατο 19.11.2022, Παγκόσμια ημέρα κατά της Κακοποίησης των Παιδιών, τα ΕΛΤΑ διιέθεσαν μια νέα σειρά γραμματοσήμων για να συνεισφέρουν στη διάδοση του αγώνα της παιδικής προστασίας, με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Μάριο Τέμπο, να τονίζει ότι «στέλνουμε το δικό μας συμβολικό μήνυμα».


«Τα ΕΛΤΑ στέλνουν το δικό τους συμβολικό μήνυμα, με τη δημιουργία αυτών των πρότυπων γραμματοσήμων που εμφανίζουν τη φωνή των παιδιών που έχουν κακοποιηθεί. Ελπίζουμε αυτό να είναι ένα ηχηρό μήνυμα προς όλη την κοινωνία» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Μάριος Τέμπος για την Παγκόσμια ημέρα κατά της Κακοποίησης των Παιδιών.

«Όλοι έχουμε την ευθύνη και όλοι θα πρέπει να συμβάλουμε. Όλη η κοινωνία» ήταν το μήνυμα του, Κώστα Γιαννόπουλου, προέδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού», για την Παγκόσμια ημέρα κατά της Κακοποίησης των Παιδιών, κατά την παρουσίαση της σειράς γραμματοσήμων που διατίθενται από σήμερα από τα ΕΛΤΑ προκειμένου να συνεισφέρουν στη διάδοση του αγώνα της παιδικής προστασίας.

«Για μια ακόμη φορά θα πούμε στατιστικά στοιχεία: Πόσα παιδιά κακοποιούνται, πόσα παιδιά βασανίστηκαν και για μια ακόμη φορά θα πούμε τι έγινε. Ενώ θα έπρεπε να λέμε τι κάναμε, και τι αποτέλεσμα είχαμε, και πόσα παιδιά σώσαμε» είπε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Γιαννόπουλος. «Οχτακόσιοι φορείς λοιπόν από όλο τον κόσμο, εδώ και πολλά χρόνια, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και κινητοποιούμε την κοινωνία, και αυτό έχει ξεκινήσει με την εκστρατεία ‘Μένει Μυστικό’. Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα, γιατί τα ΕΛΤΑ με τα οποία έχουμε μια άριστη συνεργασία και μας υποστηρίζουν με τις υπηρεσίες τους, έβγαλαν αυτά τα ξεχωριστά γραμματόσημα, τα οποία είναι μπουνιά στο στομάχι και την ψυχή. Είναι κάτι που πρέπει να μας ταρακουνήσει και να είμαστε συνέχεια σε επαγρύπνηση και όχι μόνο όταν βγαίνουν στην επιφάνεια προβλήματα» τόνισε ο πρόεδρος της οργάνωσης "Χαμόγελο του Παιδιού", προσθέτοντας ότι με τα γραμματόσημα αυτά «το μήνυμα θα φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.