Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Συλλυπητήρια της ΔΑΣ-ΟΤΑ για την Νικολέτα Καρατσίκου, η οποία έφυγε αιφνίδια και αναπάντεχα

Στο έμπα του ο νέος χρόνος μας έφερε δυστυχώς πολύ άσχημα μαντάτα. Η Λέτα μας, η συνάδελφος, φίλη και συναγωνίστρια Νικολέτα Καρατσίκου, εργαζόμενη στην Καθαριότητα του Δήμου Βόλου, αιφνίδια και αναπάντεχα, δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Η Λέτα βρέθηκε από μικρή στη βιοπάλη, στον αγώνα για να αναθρέψει με δυσκολίες τα 2 παιδιά της. Εργατική στη δουλειά της, αγαπήθηκε από τους συναδέλφους της, από όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Βόλου και γενικότερα. 

Πάλεψε μέσα από τις γραμμές του ταξικού εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια της ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας και με την παρουσία της σε πάμπολλες απεργιακές συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις.

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας εκφράζει τα πιο βαθιά της συλλυπητήρια στα παιδιά της αδικοχαμένης συναδέλφισσας μας. Η μνήμη της Λέτας θα μας συνοδεύει πάντα στους αγώνες μας. Καλό ταξίδι, αγαπημένη μας συναδέλφισσα.

Αίτημα της ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας για οικονομικό βοήθημα

[προς το Προεδρείο του Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας]:

Ο σημερινός απροσδόκητος χαμός της συναδέλφου μας Νικολέτας Καρατσίκου, σε ηλικία μόλις 50 ετών, συγκλόνισε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Βόλου. Η Λέτα έφυγε από κοντά μας αφήνοντας πίσω της 2 παιδιά, ενήλικα μεν, αλλά με μεγάλες ακόμα ανάγκες στα πρώτα βήματα της ενήλικης ζωής τους, ενώ η ίδια φρόντιζε μέχρι σήμερα την μητέρα της που έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα. 

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας θεωρεί ότι αποτελεί στοιχειώδες χρέος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας να βρεθούμε τη δύσκολη αυτή ώρα στο πλάι της οικογένειας της συναδέλφου μας, να τη βοηθήσουμε ουσιαστικά και όχι μόνο με συλλυπητήρια και στεφάνια. 

Τα εκλεγμένα μέλη της ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας ζητάμε την άμεση χορήγηση οικονομικού βοηθήματος 1000 ευρώ από το ταμείο του Συλλόγου, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, στην οικογένεια της συναδέλφου μας, δηλαδή στα παιδιά της, προκειμένου να συμβάλουμε τα ελάχιστα στις πρώτες δυσκολίες που θα έχουν μπροστά τους το επόμενο διάστημα. 

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

ΛΙΛΗ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΛΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΡΑΒΕΛΑΣ

ΕΥΗ Γ. ΚΑΡΥΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.