Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Ένα στάδιο πριν την εγγραφή της στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας βρίσκεται η παραδοσιακή μικροναυπηγική της Οικογένειας Μπουνταλά

Στη μόνιμη έκθεση μικροναυπηγικής της Οικογένειας Μπουνταλά βρεθήκαμε πριν λίγες ημέρες, στην ίδια αίθουσα την οποία είχαμε επισκεφθεί για πρώτη φορά πριν 23 χρόνια για ρεπορτάζ και φωτογράφιση του πρωτοπόρου στο είδος Τριαντάφυλλου Μπουνταλά και των άξιων βοηθών του Γιάννη και Νίνας.

Από τότε πέρασαν δυο δεκαετίες ο Τριαντάφυλλος έφυγε από τη ζωή το 2012 και πριν ένα χρόνο αναπάντεχα η Ουρανία (Νίνα) Μπουνταλά, αλλά η παράδοση συνεχίστηκε με την ίδια αφοσίωση και μεράκι από τον Γιάννη Μπουνταλά, ο οποίος φύλαξε ως πνευματική παρακαταθήκη τις οδηγίες και συμβουλές του πατέρα του Τριαντάφυλλου.

Διαβάστε όλο το άρθρο καθώς και όλες τις ειδήσεις των Βορείων Σποράδων στο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.