Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Στάση εργασίας στο Δήμο Σκοπέλου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας με απόφασή του προκηρύσσει στάση εργασίας από 11 π.μ. έως το πέρας της εργασίας τους για την Παρασκευή 8 Μαρτίου για τους εργαζομένους του Δήμου Σκοπέλου. Και καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις (κλικ) που διοργανώνουν φορείς του Νησιού για την ανάδειξη των προβλημάτων τους.

3 σχόλια:

  1. Η συμμετοχή των υπαλλήλων του Δήμου Σκοπέλου στη στάση εργασίας που αποφάσισαν φορείς του νησιού,στηρίχθηκε από το Σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας και όχι από τη Δημοτική Αρχή.Νομίζω ότι η Δημοτική Αρχή έχει χάσει το λαικό της πρόσωπο ή δεν γνωρίζει από φτώχεια.Λυπάμαι πολύ για τις επιλογές της,ένα να μάθουν ότι οι Σκοπελίτες και νοήμων είναι και ευαισθησίες έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ??? ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμος και οι υπάλληλοι του έχουν τεράστια προβλήματα σε πάρα πολλούς τομείς. Μακάρι να ήταν μόνο η συμμετοχή τους στην απεργία ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.