Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Αλόννησος / Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΔΑΠ

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλοννήσου στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο.
Οι βοηθοί του Άι Βασίλη
Οι μικροί μαθητές του Κ.Δ.Α.Π. παρουσίασαν το θεατρικό «Τα αλλιώτικα δώρα του Αϊ-Βασίλη». Φέτος τα παιδιά όλων των ηπείρων ζητάνε διαφορετικά δώρα. Ο Αϊ-Βασίλης είναι πάντα στο πλευρό όλων των παιδιών και γνωρίζει όλες τις επιθυμίες τους, είτε πρόκειται για τα παραδοσιακά δώρα, ή για δώρα όπως ειρήνη, χαρά, νερό και ασφάλεια.

Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε το δεύτερο θεατρικό «Οι καλικάντζαροι ζωντανεύουν τις παραδόσεις των Χριστουγέννων», το οποίο ανέβασαν τα μεγαλύτερα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. Είναι ένα έργο που μας δείχνει ότι οι άνθρωποι, όσο περνούν τα χρόνια, όλο και λιγότερο δίνουν σημασία στις παραδόσεις των Χριστουγέννων!
Δε φτιάχνουν πια σπιτικά γλυκά ή στολίδια και δεν πιστεύουν πια στους καλικάντζαρους. Ένα παιδί ενημερώνει τους καλικάντζαρους και μαζί αποφασίζουν να ζωντανέψουν την παράδοση για να μην χαθεί για πάντα!
Η έκθεση χειροτεχνίας
Τα εντυπωσιακά σκηνικά των θεατρικών ήταν φτιαγμένα με πολύ μεράκι από τις εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Κ.Δ.Α.Π.

Η γιορτή έκλεισε με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια «Τα Χριστούγεννα τα παραδοσιακά» «Πες σ’ αγαπώ», «Άγγελοι από ψηλά» και «Είναι μέρα χαράς, είναι Χριστούγεννα».
Μετά το τέλος της γιορτής ακολούθησε μικρή δεξίωση στην είσοδο του δημαρχείου, όπου υπήρχε και έκθεση χειροτεχνίας.
Οι καλικάντζαροι
Το προσωπικό του Κ.Δ.Α.Π σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και μια δημιουργική καινούρια Χρονιά με αγάπη, υγεία και οικογενειακή ευτυχία.



– Το Κ.Δ.Α.Π. Αλοννήσου λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αλοννήσου στα πλαίσια της Δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2014-2020 –