Με
παραγγελία 1250 κομμάτια χειροποίητου,
παραδοσιακού σαπουνιού, που αναχωρεί
από το λιμάνι της Σκοπέλου τη Τρίτη 12
Φεβρουαρίου, για Η.Π.Α, το «Κέντρο Σποράδες
- Βιώσιμη Ανάπτυξη Παράδοση» και ο
Στέλιος Γρυπιώτης, παραγωγός παραδοσιακού
σαπουνιού, εγκαινιάζουν μια ενδιαφέρουσα
συνεργασία για την προώθηση του προϊόντος,
στην Ατλάντα των Η.Π.Α.
Με
τη συνεργασία αυτή το Κέντρο Σποράδες,
προχωρεί στην υλοποίηση του οράματος
του να υποστηρίξει τη Βιώσιμη Ανάπτυξη
των Βορείων Σποράδων με την προώθηση
των παραδοσιακών προϊόντων και τεχνών.
Παράλληλα ελπίζει να συμβάλει και στην
αύξηση του ποιοτικού τουρισμού στα
νησιά των Σποράδων και με άλλα προγράμματα
που θα πραγματοποιήσει στο τρέχον έτος.
Το «Κέντρο Σποραδες» εύχεται να βρεθούν και άλλοι παραγωγοί ντόπιων
ποιοτικών προϊόντων για να συνεχίσουν
και να αναπτύξουν αυτή τη συνεργασία,
για το καλό του τόπου μας.