Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Νέα σενάρια για το Samsung Galaxy S IV

Θα παρουσιαστεί στις 15 Μαρτίου και θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο
Η ιστοσελίδα Sammobile διέρρευσε νέες φήμες για το πολυαναμενόμενη Galaxy S IV, δημοσιεύοντας μία νέα φωτογραφία που δείχνει την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung.
Μάλιστα αναφέρει πως η κορεάτικη εταιρία θα διοργανώσει εκδήλωση στις 15 Μαρτίου για την παρουσίαση της νέας συσκευής, με τη κυκλοφορία του να γίνεται τον Απρίλιο.
Επίσης κυκλοφόρησε και μία νέα φωτογραφία στο διαδίκτυο που παρουσιάζει και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy S IV, στα οποία παρατηρούνται κάποιες διαφορές σε σχέση με τα όσα είχαν ακουστεί μέχρι σήμερα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τη φωτογραφία θα...
διαθέτει οθόνη Super AMOLED 4,99 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080 τεχνολογίας Gorilla Glass 3, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos 5450 με χρονισμό στα 2.0GHz, επεξεργαστή γραφικών ARM Mali – T658, 2GB μνήμης RAM, αποθηκευτικός χώρος από 16GB έως 64GB, κάμερα 13 megapixel, δυνατότητα σύνδεσης 4G/LTE, μπαταρία 3100mAh και λειτουργικό σύστημα Android 4.2.1 Jelly Bean.
Οι διαφορές εντοπίζονται κυρίως στον επεξεργαστή, με τις παλαιότερες φήμες να κάνουν λόγο για τον Exynos 5 Octa και στην μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία.Όπως και να χει, το μόνο σίγουρο είναι πως πλησιάζοντας στον Μάρτιο, θα αυξηθούν και άλλο οι φήμες που θα κυκλοφορούν για τη δημοφιλή συσκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.