Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Απονομή κυπέλου στην πρωταθλήτρια της Γ' Κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος για την περίοδο 2008-2009 ομάδα της Σκοπέλου και μεταλλίων στους αθλητές της πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 πριν από τον νικηφόρο αγώνα με την Δάφνη (4-1). Την απονομή του κυπέλλου έκανε εκ μέρους της ΕΠΣΘ ο παλαιός ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Μάκης Γαρμπής ο οποίος συνεχάρη διοίκηση, προπονητή και παίκτες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της Σκοπέλου στη Β' Κατηγορία.
Προπονητής της Σκοπέλου τη χρόνια της ανόδου ( 2008-2009 ) ήταν ο Δημήτρης Καρυοφύλης, ενώ στο δυναμικό της ομάδας ήταν οι Δημ. Χρυσάνθης, Λάμπρος Χριστίνης, Ρηγ.Στιβαχτής, Κ. Καραγιώργος, Γ. Δάφνης, Σταμ. Χρυσοφός, Παντ. Χρυσοφός, Γιάννης Γλυκός, Εριον Χισάϊ, Δημ. Δαλακιάρης, Γ. Μακαρατζής, Στυλ. Χρυσάνθης, Ι. Αγγάλου, Δ. Καρυοφύλης, Αργ. Καρβέλης, Ι. Ξηρογιάννης, Κ. Καραγιώγος, Δ. Σκλάβος, Ν. Πάτρας, Ι. Καθηνιώτης, Σ. Γκαλιμανάς, Ο. Πόλασεκ, Μ. Γιανουράκος, Α. Τριανταφύλλου, Ν. Σάββας, Ε. Κερμελής, Μαν. Γκέκας, Ε. Μπακόπουλος, Δ. Καραχαλίδης, Ι. Γιακείμης, Αντ. Ξηροχειμώνας, Γ. Κοχύλης, Δ. Κοχύλης, Αντ. Βαφίνης, Μιχ. Κεχριώτης, Γ. Γκόρης, Παντ. Παχής, Γιαν. Παχής, Ν. Κλωνάρης, Ι. Σκιαθίτης, Ι. Νάστας, Μαν. Βλαχάκης, Ν. Καραθανάσης, Β. Γαρουφαλής, Ρηγ. Ανδριώτης, Μάρκος Γκίκας, Εγκλι Ροκαι.

Κατά τη διάρκεια της απονομής ο δήμαρχος Σκοπέλου κ. Χρήστος Βασιλούδης συνεχάρη την απελθούσα διοίκηση, ενώ ευχήθηκε στη νέα, δύναμη στο έργο της και πολλές επιτυχίες. «Αυτή η δημοτική αρχή έχει βοηθήσει την ομάδα όσο κανείς άλλος. Ό,τι υποσχεθήκαμε το κάναμε…» είπε ο κ. Βασιλούδης κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του.

Τη φετινή χρονιά ο Α.Ο. Σκοπέλου, με νέα ορεξάτη διοίκηση, συμμετέχει στη Β' κατηγορία. Η ομάδα σε κάθε αγώνα γίνεται καλύτερη και μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα πολλοί έχουν αρχίσει να βλέπουν τετράδα και νέα άνοδο.

Κρυφό παράπονο παικτών και διοίκησης είναι οι άδειες κερκίδες. Όλοι ελπίζουν ότι τα αποτελέσματα και η προσπάθεια παικτών και διοίκησης, θα φέρουν τους Σκοπελίτες πάλι στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.