Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Σκιάθος / Ο πολιτισμός της αλληλεγγύης

Το Πολιτιστικό Εργαστήρι της Σκιάθου, μετά από επικοινωνία με το σωματείο "Αγκαλιά", ενίσχυσε με το ποσό των 730 ευρώ το ΠΙΚΠΑ Λέσβου, για την υποστήριξη των προσφύγων. 
Tο σωματείο "Αγκαλιά", έχει έδρα την Καλλονή της Λέσβου και συστάθηκε για την περίθαλψη των προσφύγων, έχοντας συνδράμει μέχρι σήμερα περισσότερους από 10.000 πρόσφυγες και πρόσφατα βραβεύθηκε από την Ακαδημία Αθηνών, (Βραβείο, μετά θάνατον, στον μακαριστό πρεσβύτερο Ευστράτιο Δήμου) για το μεγάλο φιλανθρωπικό και κοινωνικό του έργο.

Το ποσό συγκεντρώθηκε από τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Εργαστηρίου, στο χριστουγεννιάτικο παζάρι, που πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου. Τα έργα που διατέθηκαν προς πώληση, ήταν προσφορά των μαθητών, δασκάλων και φίλων του Πολιτιστικού Εργαστηρίου, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά του, προσέφεραν δωρεάν τα έργα τους.

Είναι πολυδιάστατο και ελπιδοφόρο το μήνυμα της...
παραπάνω πρωτοβουλίας, αφενός από τη συγκινητική ανταπόκριση της προσφοράς των έργων και αφετέρου από την υποστήριξη που έτυχε από τους πολλούς που αγόρασαν τα έργα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία και την ευθύνη όλων, να ανταποκριθούμε με τις δυνάμεις μας, στο μέτρο του δυνατού, στο δράμα των προσφύγων που κυνηγούν το όνειρο της επιβίωσης. Η συμβολική προσφορά σίγουρα δεν λύνει το πρόβλημα, έχει όμως μεγάλη συμβολική αξία.

Το Πολιτιστικό Εργαστήρι ευχαριστεί θερμά όλους όσους υποστήριξαν με την αγορά των έργων και βέβαια για την προσφορά των έργων τους τους κ.κ. Χρύσα Τηλιοπούλου, Νατάσα Μπουκουβάλα,  Χρυσούλα Παπαδοπούλου,  Αλεξάνδρα Μυρώδη,  Στέφανο Κριτσάκη, Κατερίνα Χριστέλη, Ματούλα Παρίση,  Ρία Μοσδρόμου, Μαίρη Αρμαμέντου, Αθανασία Αρμαμέντου,  Μάγδα Πασχάλη, Αλεξάνδρα Καρυοφύλλη, Μάγδα Σταματά, Κυπαρισσού Αργυρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.