Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Περί πρωτοπορίας ο λόγος...

Του
Βαγγέλη Ι. Κορέντη

Στις 8 Δεκεμβρίου παρευρισκόμενος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως θεατής, άκουσα από τον Δήμαρχο Σκοπέλου να αμφισβητεί την πολυδιαφημισμένη “πρωτιά” ενός γειτονικού Δήμου, αναφέροντας ότι ο Δήμος Σκοπέλου είχε πράξει παρομοίως πριν 7-8 χρόνια. Κατά την προσωπική μου γνώμη σημασία έχει ποιος την πρωτοπόρα ιδέα την κάνει πράξη και τρόπο ζωής και όχι ποιος διεκδικεί τα πρωτεία.

Με αυτή την ευκαιρία καλώ τους φίλους – συμπατριώτες του Δήμου Σκοπέλου να ακολουθήσουν την πρωτοποριακή κίνηση (κλικ) του Δήμου Πατρέων, που σε εποχές δύσκολες για τις λαϊκές οικογένειες της πατρίδας μας, πρωτοστάτησε κάνοντας μειώσεις κατά 50% στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΠ και εξαγγέλλοντας μια σειρά από μέτρα στήριξης των δημοτών του, που έχουν χτυπηθεί, όπως όλοι οι Έλληνες, από την οικονομική κρίση.

Για την συγκεκριμένη κίνηση δεν τίθεται θέμα διεκδίκησης της πρωτοπορίας, γιατί είναι κατοχυρωμένη από τον Δήμο Πατρέων, αλλά παραδειγματισμού και μίμησης όλων των διοικούντων, για την οικονομική ανάσα των πολιτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.