Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου διαφημίζει το νησί στην Ινδία

Σε συνέχεια της συνεργασίας της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου με την MTC Group, διερευνάται η πιθανότητα διείσδυσης της Σκιάθου στην υποσχόμενη και ταχέως ανερχόμενη ινδική ταξιδιωτική αγορά.

H Ινδία συνιστά την τέταρτη μεγαλύτερη οικονομία παγκοσμίως, με τη μεσαία τάξη να αριθμεί 400 εκατομμύρια εν δυνάμει ταξιδιώτες με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα. 

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου σε συνεργασία με το Signature Travel και την Emirates Airlines, θα συμμετάσχει στη μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση της Ινδίας ΟΤΜ, στις 18 Φεβρουαρίου 2016 με τη συνοδεία του Signature Travel.



Επιπλέον, στις 19 Φεβρουαρίου 2016 θα γίνει παρουσίαση του προορισμού σε επιλεγμένο κοινό ταξιδιωτικών πρακτόρων και Tour Operators με ειδίκευση στο outgoing (με εύρος προσέλευσης 20 – 100 επαγγελματίες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.