Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Εμπειρία ζωής μεν, θέληση για να ζήσεις δε!

«Εμπειρία ζωής, η οποία δεν πρόκειται να ξεχαστεί», χαρακτηρίζει Σκοπελίτης ιστιοπλόος, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, τη συνάντηση μεσοπέλαγα του σκάφους με το οποίο ταξίδευε προς Κω, μαζί με δύο ακόμα φίλους ιστιοπλόους από την Θεσσαλονίκη, με ένα φουσκωτό γεμάτο πρόσφυγες.

Ο καπετάνιος του ιστιοπλοϊκού επικοινώνησε άμεσα με τον θάλαμο επιχειρήσεων του ΥΕΝ και μετά από οδηγίες και εντολή οι τρεις ιστιοπλόοι κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω ρεστίας, περισυνέλεξαν τους πρόσφυγες και τους μετέφεραν ασφαλώς στην Κω.

________

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

«Δεν τράβηξα πολλές φωτογραφίες... Από τη μια ντρεπόμουν να απαθανατίζω ανθρώπους, που εκείνη την ώρα κινδύνευαν και από την άλλη έπρεπε να δώσουμε όλο το βάρος στη διάσωσή τους...» μας είπε ο Σκοπελίτης ιστιοπλόος ο οποίος θα θυμάται για πάντα αυτό το ταξίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.