Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Νέα βράβευση της Αλοννήσου

ΩΣ ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Με το βραβείο «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ» τιμήθηκε  η Αλόννησος σε αναγνώριση της συστηματικής προσπάθειας για την προστασία του περιβάλλοντος. Πρόκειται για μια από τις πολλές διακρίσεις που έχει συγκεντρώσει το τελευταίο διάστημα το «Πράσινο» νησί των Σποράδων, που, τα τελευταία  χρόνια, με πρωτοβουλίες του Δημάρχου Πέτρου Βαφίνη, έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας οικολογικός τόπος διακοπών με διεθνή καταξίωση και αναγνώριση.

Τα Βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ είναι ένας θεσμός που εδραιώθηκε από τον Εθελοντικό Οργανισμό για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY, ο οποίος επιβραβεύει την Περιβαλλοντική Ευαισθησία για ενέργειες και έργα που υλοποιήθηκαν στη διάρκεια του προηγούμενου έτους με προσανατολισμό στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 4 Ιουνίου στη Ρόδο. Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος  και  αφορά στο πρόγραμμα για την εξαφάνιση της πλαστικής σακούλας.

Τόσο η συγκεκριμένη βράβευση όσο και προηγούμενες, όπως  η «Quality Coast»  η «Green Destinations» και άλλες διακρίσεις,  έχουν προσδώσει στην Αλόννησο σημαντική προβολή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με ιδιαίτερη ανταπόκριση στον ποιοτικό Τουρισμό που στρέφεται πλέον σε προορισμούς που έχουν ως συγκριτικό τους πλεονέκτημα το Περιβάλλον και την προστασία του.

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.