Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Tourism Awards 2017 / Βραβείο "silver" για την Σκόπελο

«Το βραβείο αφιερώνεται εξολοκλήρου στους δεκάδες εθελοντές του φεστιβάλ "Διαμαντής Παλαιολογος“ που είναι η ψυχή του και η κινητήριος δύναμη του...»
Τα Tourism Awards 2017 απονεμήθηκαν πριν από λίγο, σε μια λαμπερή βραδιά την οποία άνοιξε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, στο Athenaeum InterContinental, με τη Σκόπελο να παίρνει το βραβείο silver, στην κατηγορία “φεστιβάλ”, για το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών "Διαμαντης Παλαιολογος". Το βραβείο παρέλαβαν η Μαρία Ψαρρού και Κωνσταντίνα Αγγελέτου από ΠΛΕΓΜΑ και Ελένη Σβυριάδη από την Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου.

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω του online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της κριτικής επιτροπής και τα βραβεία που δόθηκαν προκύπτουν από το μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα. Οι υποψηφιότητες που συγκέντρωσαν μέσο όρο βαθμολογίας από 18 έως  20 απέσπασαν GOLD βραβείο, ενώ οι υποψηφιότητες που συγκέντρωσαν μέσο όρο βαθμολογίας από 17-18 απέσπασαν SILVER Βραβείο και οι υποψηφιότητες που συγκέντρωσαν μέσο όρο βαθμολογίας από 16 έως 17, απέσπασαν BRONZE βραβείο.

Οι υποψηφιότητες που συγκέντρωσαν μέσο όρο βαθμολογίας κάτω από 16 δεν κερδίζουν βραβείο. Συνεπώς, υπάρχουν κατηγορίες που δεν δόθηκε κανένα βραβείο, αφού η βαθμολογία των έργων ήταν χαμηλότερη από αυτό το όριο.

Κωνσταντίνα Αγγελέτου, Ελένη Σβυριάδη
και Μαρία Ψαρρού ποζάρουν ευτυχείς

για την εφημερίδα "Βόρειες Σποράδες"
Αμέσως μετά την τελετή απονομής, την οποία παρουσίασαν η Τζένη Μελιτά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η συνιδρύτρια του “Πλέγματος” Κωνσταντίνα Αγγελέτου δήλωσε στην εφημερίδα “Βόρειες Σποράδες”:
«Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο σε εθνικό επίπεδο για τη Σκόπελο και το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών “Διαμαντής Παλαιολόγος” και ως διοργανωτική επιτροπή είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Η βράβευση της προσπάθειας μας ως καλή πρακτική μας δικαιώνει και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε σε αυτές τις δύσκολες εποχές να παράγουμε πολιτισμό και να προωθούμε τον τόπο μας. Και αυτό το βραβείο αφιερώνεται εξολοκλήρου στους δεκάδες εθελοντές του φεστιβάλ που είναι η ψυχή του και η κινητήριος δύναμη του»