Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Σκόπελος / Συνεργασία του “Φάρου” με τη βιοπαθολόγο - μικροβιολόγο - ειδικό βελονισμού Λίνα Λεμονή

Ο "ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ", στο πλαίσιο της προσπάθειας διασύνδεσής του με τις τοπικές υπηρεσίες υγείας και τους επαγγελαμτίες υγείας που δραστηριοποιούνται στο νησί της Σκοπέλου, με στόχο τόσο την αναβάθμιση των υπηρεσιών υποστήριξης των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους, όσο και την ενημέρωση / ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για θέματα που άπτονται του καρκίνου, συνεργάζεται με τη βιοπαθολόγο- μικροβιολόγο-ειδικό βελονισμού Λίνα Λεμονή (κλικ), κατόπον θετικής ανταπόκρισής της στο αίτημα συνεργασίας του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, το πλαίσιο συνεργασίας αφορά :


1. Την υποστήριξη ασθενών με καρκίνο / εξυπηρετούμενων του Συλλόγου “ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ" σε πρακτικό επίπεδο, αναφορικά με τις εξετάσεις επανελέγχου στις οποίες υποβάλλονται


2. Την υποστήριξη ασθενών με καρκίνο/εξυπηρετούμενων του Συλλόγου -σε πρακτικό επίπεδο- σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των πιθανών συμπτωμάτων μέσω συνεδριών βελονισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του Συλλόγου 2424022341 Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή 10.00-14.00 και Τετάρτη, Πέμπτη 17.00-21.00 και στο τηλ. 6978955539.