Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση στη Σκιάθο

Παρουσίαση του βιβλίου «Το πικραμύγδαλο», του Μιχαήλ-Αλέξανδρου Μαλαχιά*, θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Σκιάθου σήμερα Παρασκευή 25 Απριλίου, στις 9 μ.μ. Την παρουσίαση θα κάνει ο φιλόλογος - διευθυντής του Λυκείου Σκιάθου Λεωνίδας Τζαβαλιάς, αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η εκπαιδευτικός Ευαγγελία Κολοβού, ενώ ο καθηγητής πιάνου Θέμης Συμβουλίδης θα επενδύσει μουσικά την εκδήλωση.
"...Με όχημα το δίδυμο ιατρού-ψυχωσικού, η ιστορία πραγματεύεται με αισθητικό τρόπο την ανθρώπινη απορία στο προαιώνιο ερώτημα "τι αξίζει περισσότερο στον κόσμο;". Σκοτεινοί πόθοι, απαγορευμένοι έρωτες, θαμμένα μυστικά, απιστίες. Και συνάμα, πηγαία, αγωνιώδης αναζήτηση του σκοπού, ενός σκοπού. Της ανθρώπινης ευτυχίας. Αναζήτηση της ψυχής. Πού; Μα φυσικά στις κολάσεις των ηρώων μας. Στα διλήμματα που δίνουν ώθηση. Καταστροφική ή δημιουργική..."
* Ο Μιχαήλ – Αλέξανδρος Μαλαχιάς γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και εργάζεται στην Πανεπιστημιακή Ορθοπεδική Κλινική του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου «Αγία Όλγα». Εισήχθη με κατατακτήριες εξετάσεις στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής Σχολής Αθηνών από το οποίο και αποφοίτησε. Από το Φθινόπωρο του 2011 φοιτά στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, θεωρώντας πως η Κοινωνιολογία είναι μια οπτική του κόσμου που τον εκφράζει απόλυτα. Ο ίδιος έχει συμμετάσχει στην εκπόνηση και συγγραφή πολυάριθμων ιατρικών μελετών ενώ «Το Πικραμύγδαλο» αποτελεί το πρώτο του μυθιστόρημα που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ιωλκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.